Politienieuws: Man dreigt met bijl en getuigen gezocht van mogelijke brandstichting | De Utrechtse Internet Courant Politienieuws: Man dreigt met bijl en getuigen gezocht van mogelijke brandstichting | De Utrechtse Internet Courant

Politienieuws: Man dreigt met bijl en getuigen gezocht van mogelijke brandstichting

Politienieuws: Man dreigt met bijl en getuigen gezocht van mogelijke brandstichting

PolitieMan dreigt met bijl

Op de Enthofstraat heeft de politie donderdag 17 april een man aangehouden die een buurtbewoner met een bijl zou hebben bedreigd en geslagen. Rond 15.00 uur kreeg de politie de melding dat een scheldpartij tussen buurtbewoners was ontaard in slaan en een bedreiging met een bijl.

Op aanwijzen van getuigen konden agenten een verdachte in een van de tuinen aanhouden. In zijn woning vonden de agenten een bijl. Die is in beslag genomen. De man is in verzekering gesteld.

Baldadige mannen aangehouden

Vrijdag 18 april heeft de politie rond 04:00 uur drie mannen aangehouden op het Europaplein wegens baldadigheid.

In de nacht van donderdag 17 op vrijdag 18 april kwamen meerdere meldingen binnen dat drie mannen aan het schreeuwen waren en verkeersborden vernielden. Er bleken geen verkeersborden vernield, maar wel over de straat getrokken. De mannen van 23, 23 en 25 jaar uit Utrecht en Haarlem, zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Getuigen gezocht van mogelijke brandstichting

De politie zoekt getuigen van een mogelijke brandstichting op de Battutalaan. Vrijdagnacht rond 02:20 uur stond daar een auto in brand.

Agenten zagen tijdens surveillance dat de auto in brand stond. De brandweer heeft de brand geblust en de politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting.

De politie vraagt getuigen, of mensen die meer weten van de autobrand, contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Getuigenoproep verkeersconflict

De politie zoekt getuigen van een verkeersconflict tussen drie motors en een personenauto in Utrecht op woensdagmiddag 16 april.

Woensdagmiddag ontstond een verkeersconflict tussen een automobilist en drie motorrijders. Op de A12 ter hoogte van Oudenrijn richting Utrecht wilde de automobilist invoegen en ontstond er onenigheid met de motorrijders over wie voorrang had. De automobilist reed verder en zag dat hij achtervolgd werd door de motorrijders.

Even later, rond 17.00 uur, kwam de automobilist, onder het viaduct van de A12 op de Europalaan, tot stilstand en werd direct geblokkeerd door de drie motors. De onenigheid van even daarvoor escaleerde, waarbij de automobilist geslagen werd door twee van de motorrijders. Hierna belde de automobilist direct met de politie. Twee motorrijders, 37 en 48 jaar uit Dordrecht, zijn aangehouden.

Tijdens het verkeersconflict zijn er meerdere voetgangers en voertuigen voorbij gekomen. De politie wil graag met deze getuigen in contact komen. Wij vragen u contact op te nemen met de recherche op het nummer 0900-8844. Anoniem kan ook: op 0800-7000.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).