Politienieuws: Getuigen gezocht van autobrand en -inbraak | De Utrechtse Internet Courant Politienieuws: Getuigen gezocht van autobrand en -inbraak | De Utrechtse Internet Courant

Politienieuws: Getuigen gezocht van autobrand en -inbraak

Politienieuws: Getuigen gezocht van autobrand en -inbraak

Dinsdagochtend 22 april stond een auto in brand op de Karel Doormanlaan. Rond 03:25 uur kreeg de politie melding dat daar een auto in brand stond. Deze auto bleek in de nacht van 13 op 14 april gestolen te zijn vanaf de Veeartsenijstraat.

Op dezelfde ochtend werd ingebroken in een auto op de Impalastraat in Utrecht. Rond 02:10 uur kreeg de politie melding van een autokraak. Twee verdachten zouden een autoruit ingetikt hebben en een navigatiesysteem gestolen hebben. Ze zijn weggelopen in de richting van het Houtensepad. Signalement van de verdachten: twee jongens van ongeveer 1.75 en 1.65 m. lang, beiden donker gekleed. De langste droeg een petje.

De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting en roept eventuele getuigen, of mensen die meer weten van deze autodiefstal en -brand, om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

2 Reacties

Reageren
  1. Kees

    Ik lees in dit bericht “dezelfde ochtend”. Dat is nogal verwarrend. Er staan in het bericht 13,14 en 22 april vermeld. Misschien kent de redacteur de kreet ‘SMART’? Mocht dat niet zo zijn, google het even. Het kan wat verwarring besparen in de toekomst.

  2. Niet Kees

    leer lezen Kees, of zuip wat minder.

    22 april, auto in brand. Diezelfde ochtend was een andere auto gestolen.

    De auto die in brand stond (!) was al eerder gestolen, namelijk de nacht van 13 op 14 april.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).