Kinderkunstproject LOGOKIDS in Kanaalstraat | De Utrechtse Internet Courant Kinderkunstproject LOGOKIDS in Kanaalstraat | De Utrechtse Internet Courant

Kinderkunstproject LOGOKIDS in Kanaalstraat

Kinderkunstproject LOGOKIDS in Kanaalstraat

In de nu nog lege etalage van de Logopediepraktijk Kanaalstraat in Lombok wordt op zaterdag 12 mei om 14.00 uur de LOGOKIDS-kunstetalage feestelijk geopend. In de komende meivakantie komen tien kinderen die bij die praktijk logopedie-lessen volgen tekenen, schilderen en drukken bij Het Wilde Westen. Ze maken dan het kunstwerk dat op 12 mei onthuld zal worden in de nu nog lege etalage. Aan de buitenkant laten ze zo zien wat er binnen gebeurt.

LOGOKIDS is een kinderkunstproject van en door Verena Willemse van wunderle.nl. Willemse, zelf kunstenaar, verbaasde zich over de leegstaande etalage aan Kanaalstraat. Logopediste Hettie Vliegen had een wens om kinderen na afloop van de logopedie behandelingen een vervolgtraject aan te bieden. De verbazing en de wens samengevoegd hebben geleid tot dit unieke project: de cliënten van de praktijk geven de etalage vorm. Omdat ze daar nu al trots op zijn nodigen ze iedereen uit om op 12 mei onder het genot van een hapje en een sapje bij de opening van de kunstetalage aanwezig te zijn.

Willemse verzorgt kunstworkshops en cursussen op maat voor alle leeftijden. Van kinderfeestjes en bedrijfsuitjes tot schoolprojecten. Het project LOGOKIDS is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Het Wilde Westen, het Jeugdcultuurfonds, het Leefbaarheidsbudget gemeente Utrecht en Hettie Vliegen. Logopediepraktijk Kanaalstraat ligt aan…jawel, de Kanaalstraat 202.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).