Aftellen voor VJ op de DOM met DJ DNA | De Utrechtse Internet Courant Aftellen voor VJ op de DOM met DJ DNA | De Utrechtse Internet Courant

Aftellen voor VJ op de DOM met DJ DNA

Aftellen voor VJ op de DOM met DJ DNA

Aankomende vrijdag is de Utrechtse Domtoren voor de laatste keer het decor van VJ op de Dom. Utrechtse festivals en nieuwe media-crews Z25 en Born Digital veranderen het Domplein in een dance-festijn met overweldigende visuals. DJ DNA, Filastine en Eindbaas zorgen voor de beats. Host is de Utrechtse presentator Esteban. Het wordt een extra feestelijke editie met de Vrede van Utrecht programmapresentatie!

In de aanloop naar vrijdag presenteert DUIC TV vanaf vandaag iedere dag een korte film over enkele deelnemers, te weten DJ DNA, Eindbaas en Z25. Als afsluiter valt op zaterdag tenslotte een impressie te zien van VJ op de Dom 2012. Voor deze eerste bijdrage was onze TV-ploeg op bezoek bij DJ DNA, artiestennaam van de Nederlandse muzikant Arjen de Vreede. Net als in 2010 vertoont DJ DNA ook bij de 2012 editie van VJ op de Dom weer zijn kunsten.  Hij werd internationaal bekend als ‘scratcher’ van Urban Dance Squad. In 2012 staat zijn eerste solo-album gepland met gastoptredens van onder andere hip hop legende Kurtis Blow, Tjeerd Bomhof en Erik Bosgraaf. The sum of the sound, de eerste single van het nieuwe album, kwam begin juni uit. Met medewerking van Pax, Kurtis Blow, Torre Florim (De Staat) en Janne Schra. Uitgebracht op het Kytopia label van Colin Benders (Kyteman).

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).