VJ op de DOM: na geluidsproblemen alsnog vette beats | De Utrechtse Internet Courant VJ op de DOM: na geluidsproblemen alsnog vette beats | De Utrechtse Internet Courant

VJ op de DOM: na geluidsproblemen alsnog vette beats

VJ op de DOM: na geluidsproblemen alsnog vette beats

Met enkele duizenden bezoekers op het Utrechtse Domplein en de internationale pers rijkelijk vertegenwoordigd, waren de geluidsproblemen gisteravond bij de start van VJ op de Dom een zware domper op de maandenlange voorbereiding. Uiteindelijk kwam het spektakel gelukkig toch nog op gang en was VJ op de Dom het horen, zien en vooral het beleven meer dan waard.  

Utrechtse festivals en nieuwe media-crews Z25 en Born Digital veranderden het Domplein in een waar dance-festijn met overweldigende visuals. DJ DNA, Filastine en Eindbaas zorgden voor de beats. En met de Vrede van Utrecht programmapresentatie werd het een extra feestelijke editie! In de aanloop naar VJ op de Dom gisteravond presenteerde DUIC TV in samenwerking met Vrede van Utrecht vanaf afgelopen woensdag drie korte films over de deelnemers, te weten DJ DNA, Eindbaas en Z25. Vandaag, als afsluiter, een impressie van de avond. Voor wie de eerdere filmpjes nog eens terug wil zien, klik hier.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).