Feestelijke afsluiting van foto-expositie Making Peace op de Maliebaan | De Utrechtse Internet Courant Feestelijke afsluiting van foto-expositie Making Peace op de Maliebaan | De Utrechtse Internet Courant

Feestelijke afsluiting van foto-expositie Making Peace op de Maliebaan

Feestelijke afsluiting van foto-expositie Making Peace op de Maliebaan

Drie maanden lang was de reizende foto-expositie Making Peace op de Maliebaan te bewonderen. Zaterdag 27 juli wordt de tentoonstelling in stijl afgesloten met een Vredeskermis.

Op het programma staan de meeste uiteenlopende activiteiten: van een schiettent tot een hot tub en films van Movies that Matter.

De aangeboden workshops zijn al even divers: een workshop vredesduif knutselen van het Universiteitsmuseum. Syrious Mission geeft kinderen een workshop om ze te laten zien wat ze doen in de projecten in vluchtelingenkampen voor Syrie.

Daarnaast zijn er optredens van folkzangeres Joanna Weston, de Syrische zanger Gharib, de Tilburgse Sinna Casita, de Utrechtse rappers Kern Revolutionaire Zaken, de Raging Grannies, de Utrechtse dichter Baban Kirkuki en intieme ‘huiskamerconcerten’ in de Peace Love ‘n Caravan van Masterpeace.

De Vredeskermis vindt plaats op zaterdag 27 juli 2013, van 13.00 tot 00.00 uur. Voor meer informatie over het programma, kijk hier.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).