Utrechtse band Novack presenteert nieuw album: Arrivals | De Utrechtse Internet Courant Utrechtse band Novack presenteert nieuw album: Arrivals | De Utrechtse Internet Courant

Utrechtse band Novack presenteert nieuw album: Arrivals

Utrechtse band Novack presenteert nieuw album: Arrivals

Het nieuwe album Arrivals, van de Utrechtse band Novack, zal vanavond gepresenteerd worden in de Spiegelbar in Tivoli Oudegracht. Het album is de opvolger van Sequences & Stills.

Zanger Sander van der Linden: “Het voelde als een lange reis om deze plaat te maken. Niet zo zeer moeizaam, maar wel tijdrovend. Met Arrivals wilden we een plaat maken die urgenter klinkt en beter mee te zingen is dan ons debuut Sequences & Stills.” De band laat weten dat ze zich opnieuw moesten uitvinden voor dit album zonder daarbij hun identiteit te verliezen

Van der Linden: “Tijdens dit proces vielen er steeds meer puzzelstukjes op hun plek: aankomsten op hoopvolle tussenstations, op weg naar het einddoel – een nieuw album. De titel Arrivals staat voor dit proces, waarin elk nummer een aankomst belichaamt.”

Novack debuteerde in 2011 met Sequences & Stills en deed daarna een clubtour door het land. De band deelde het podium met onder andere Moss, Tame Impala en Alamo Race Track en speelde live in DWDD en Club 3voor12 in Desmet studio’s. Ook liet Novack zich van een creatieve, niet-muzikale kant zien. Zo hadden de eerste 500 cd’s van hun debuut een unieke cover en wist de band veel landelijke media-aandacht te genereren met een hoax rondom een plaatjesboek voor bands.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).