Winactie: 3×2 kaarten voor première-avond Vlaamse Film Festival | De Utrechtse Internet Courant Winactie: 3×2 kaarten voor première-avond Vlaamse Film Festival | De Utrechtse Internet Courant

Winactie: 3×2 kaarten voor première-avond Vlaamse Film Festival

Winactie: 3×2 kaarten voor première-avond Vlaamse Film Festival

Vorige week maakten we het al bekend: je kan via DUIC kaartjes winnen voor de première-avond van het Vlaamse Film Festival in het Louis Hartlooper Complex op 8 mei. Altijd al benieuwd geweest naar de fictie films van onze Zuiderburen? Doe dan nu mee aan de DUIC winactie voor het nieuwste festival van Utrecht!

Het enige wat je hoeft te doen is vóór donderdag 1 mei 23:59 uur dit artikel delen via Facebook of Twitter én een mailtje sturen naar steffi@duic.nl met daarin de reden waarom jij die kaartjes zou moeten krijgen. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Première Violet

Wat er tijdens de avond te doen valt? Genoeg! Het festival wordt geopend met Violet, het regiedebuut van Bas Devos. Violet vertelt het verhaal van BMX-fietscrosser Jesse en de eenzaamheid waarmee hij geconfronteerd wordt na het gewelddadige verlies van zijn beste vriend Jonas.

De film was de grote winnaar van het Generation 14plus-programma op het Internationaal Filmfestival Berlijn. De vertoning van Violet op het VFF betekent de Nederlandse première van de film. De makers zullen aanwezig zijn voor een Q&A na afloop.

Borrels en muziek

Na de vertoning van Violet, wordt de opening voorgezet in het café van het LHC met een borrel, Vlaamse lekkernijen en een live optreden van de veelgeprezen Gentse indiepopband Marble Sounds.

VPRO’s cultuurprogramma Nooit Meer Slapen (Radio 1) zal de avond afsluiten met een live talkshow. Presentator Pieter van der Wielen ontvangt gasten uit de cultuur en de actualiteit en praat naar aanleiding van het nieuwe festival over Vlaamse cinema en de kunsten.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).