Ronda-zaal getest en bijna direct weer afgebroken | De Utrechtse Internet Courant Ronda-zaal getest en bijna direct weer afgebroken | De Utrechtse Internet Courant

Ronda-zaal getest en bijna direct weer afgebroken

Ronda-zaal getest en bijna direct weer afgebroken

De Ronda-zaal in TivoliVredenburg is goedgekeurd. De Utrechtse bands Knalland, Mister & Mississippi en John Coffey hebben woensdagavond een testconcert gegeven in de zaal van het nieuwe muziekcentrum en getuige onderstaand filmpje en tweets was het publiek enthousiast.

De Ronda heeft een capaciteit van 2000 bezoekers en is één van de vijf zalen in het nieuwe muziekcentrum. Momenteel worden er concerten gegeven om de zalen te testen. Zaterdag 21 juni opent TivoliVredenburg officieel.

9 Reacties

Reageren
  1. MichielK

    Het was inderdaad een geslaagde avond. De nieuwe zaal is prachtig geworden; het geluid is goed, je staat altijd dicht bij het podium en de sfeer is prettig (zeker voor nieuwbouw). Utrecht mag trots zijn op het nieuwe TivoliVredenburg.

  2. Frederik

    Nu nog even testen of de zaal OK is met OK-muziek en niet van die kinderpunkherrieflauwekul. Zo, dat is eruit.
    Ik ga dit doen 25 mei a.s.

  3. Erik

    Mooie avond, mooie zaal, veel mensen, veel ruimte, goed geluid. Laat de muziek maar blijven komen.

  4. David

    Mooi avondje en toffe zaal . Echt een aanwinst. En Frederik, noem je nou Mr. & Mississippi kinderpunkherrie? En Knalland? Misschien toch even zelf kijken voordat je random dingen gaat typen, haha.

    Daarnaast is John Coffey natuurlijk spijkerlekker.

  5. MichielK

    Inderdaad, John Coffey was niet de enige optredende act gisteravond. De muziek was zeer uiteenlopend met ook Kanalland en Mr. and Mississippi. En los daarvan doen de optredende acts natuurlijk niets af aan de kwaliteit van het nieuwe gebouw, ondanks het feit dat jouw act op 25 mei (Jeff Beck?) ongetwijfeld ook niet te versmaden is…

  6. Harald Zwagerman

    Laten we hier nou niet Jeff Beck gaan afkraken, totaal niet nodig.

  7. MichielK

    @Harald: Jeff Beck afkraken? Waar lees je dat?

  8. van lieshout

    @Frederik. Je kennis van de popmuziek is niet bepaald up to date.

  9. Frederik

    Dat valt mee hoor qua op de hoogte zijn. To name a few: Temples, Tame Impala, Connan Mockasin. Geen Nederlandse bandjes inderdaad. Dan ook nog een band uit LA die jullie niet kennen maar wel de moeite waard is m.i. The Temporary Thing.
    Vond trouwens alleen wat ik zag op dat filmpje vreselijk.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).