Eefje de Visser genomineerd voor 3voor12 Award | De Utrechtse Internet Courant Eefje de Visser genomineerd voor 3voor12 Award | De Utrechtse Internet Courant

Eefje de Visser genomineerd voor 3voor12 Award

Eefje de Visser genomineerd voor 3voor12 Award

Zangeres Eefje de Visser is één van de twaalf genomineerden voor de 3voor12 Award voor het beste Nederlandse album van het jaar. Dat heeft 3FM-dj Roosmarijn Reijmer dinsdag bekend gemaakt tijdens haar radio-uitzending.

De in Utrecht woonachtige Eefje de Visser is genomineerd met haar album ‘Het Is’, dat vorig jaar is uitgekomen. Op Twitter zegt ze “megablij” te zijn met haar nominatie. Volgens 3voor12 doet Eefje met haar tweede album “haar best om aan grote zaken te raken, maar het wordt geen moment zwaar of gewichtig”.

Beste album

Of Eefje de Visser, in 2009 winnares van de Grote Prijs van Nederland, uiteindelijk ook echt gaat winnen, is nog maar de vraag. Ze heeft concurrentie van in totaal elf andere kandidaten. Ook genomineerd voor de 3voor12 Award voor het beste Nederlandse album van het jaar zijn: Awanto 3, Blaudzun, David Douglas, De Jeugd Van Tegenwoordig, De Staat, Jungle By Night, Moss, Thomas Azier, Tom Trago, traumahelikopter en Typhoon.

De winnaar van de 3voor12 Award wordt bekend gemaakt op donderdag 11 september in de Tolhuistuin in Amsterdam.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).