Ilse de Lange live op finale Het Samenspel | De Utrechtse Internet Courant Ilse de Lange live op finale Het Samenspel | De Utrechtse Internet Courant

Ilse de Lange live op finale Het Samenspel

Ilse de Lange live op finale Het Samenspel

In de Utrechtse Jaarbeurs vindt aankomende zondag, 4 november, de finale plaats van Het Samenspel. Leden van de Rabobank Utrecht bepalen dan welke van de dertien maatschappelijk nuttige ideeën die de finale hebben gehaald, ook werkelijk worden uitgevoerd. Bijzondere gast die middag is Ilse de Lange, die live zal optreden.

Het programma begint zondag in hal 1 van de Jaarbeurs om 13.30 uur met uiteenlopende activiteiten op vier ‘pleinen’ met de thema’s Verbinden, Maatschappij, Duurzaamheid en Innovatie. De dertien finalisten hebben dan nog de gelegenheid zich kort aan het publiek te presenteren. Om 14.00 uur openen burgemeester Aleid Wolfsen en Rien Nagel, directievoorzitter van Rabo Utrecht, officieel het jubileumevenement. Daarna start een optreden van ‘Ernst, Bobbie en de rest’ van de gelijknamige tv-serie. Vervolgens begint (om 15.00 uur) onder leiding van presentatrice Sofie van den Enk de finale van Het Samenspel. De finalisten kunnen dan voor de laatste keer kort hun ideeën toelichten, waarna de aanwezige leden van de Rabobank bepalen welke projecten een financiële bijdrage krijgen om te worden uitgevoerd. Tijdens de finale zijn voor de kinderen (van 4 tot 14 jaar) eigen activiteiten op het ‘kinderplein’. Om 16.30 uur treedt zangeres Ilse de Lange op, waarna de middag wordt afgesloten met een borrel op de vier ‘pleinen’.

Rabobank Utrecht e.o. stelde ter gelegenheid van haar honderdjarig bestaan haar kennis, netwerk en deel van de winst beschikbaar om goede maatschappelijke ideeën uit Utrecht, Nieuwegein, De Meern, Vleuten en Harmelen te realiseren. Daartoe lanceerde de bank dit voorjaar Het Samenspel. Bij elkaar werden 103 ideeën via hetsamenspel.nl ingediend. De dertien finalisten staan op de site uitvoerig gepresenteerd. Online stemmen kan nog tot vandaag 12.00 uur.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).