100.000 euro opgehaald voor CastellumCafé; ondernemers kunnen aan de slag | De Utrechtse Internet Courant 100.000 euro opgehaald voor CastellumCafé; ondernemers kunnen aan de slag | De Utrechtse Internet Courant

100.000 euro opgehaald voor CastellumCafé; ondernemers kunnen aan de slag

100.000 euro opgehaald voor CastellumCafé; ondernemers kunnen aan de slag
De eigenaren van Café de Bastaard hebben het minimum doel van 100.000,- in een crowdfundingsactie opgehaald voor het nieuw te bouwen CastellumCafé in Castellum Hoge Woerd. Daarmee is de weg vrij voor realisatie van het café. De ondernemers Hanneke van Dijk en Arnold Meulenbeld richten zich nu op het volgende doel van het bereiken van 150.000,- euro. Met dat geld kunnen alle torenkamers van Castellum Hoge Woerd ingericht worden.

De eigenaren van Café de Bastaard hebben het minimum doel van 100.000,- in een crowdfundingsactie opgehaald voor het nieuw te bouwen CastellumCafé in Castellum Hoge Woerd. Daarmee is de weg vrij voor realisatie van het café. De ondernemers Hanneke van Dijk en Arnold Meulenbeld richten zich nu op het volgende doel van het bereiken van 150.000,- euro. Met dat geld kunnen alle torenkamers van Castellum Hoge Woerd ingericht worden.

Op 1 december 2014 startte de actie voor investeerders uit de buurt op Crowdaboutnow en nog geen vijftig dagen later is het eerste doel al bereikt. Hanneke van Dijk: “We gaan alles op alles zetten om al voor de zomer open te kunnen.” Vanwege de omvang van het gehele bouwproject zullen de ondernemers nog geduld moeten hebben totdat hierover meer duidelijkheid is. “We hadden een aantal weken geleden niet durven dromen over het scenario dat zich nu ontvouwt.”

De overige inkomsten worden gebruikt om de torenkamers in te richten. Die moeten uiteindelijk te huur zijn voor vergaderingen, workshops, lezingen, personeelsfeesten, bruiloften en andere activiteiten.

CastellumCafé moet een laagdrempelige horecagelegenheid worden met een breed culinair aanbod. De keuken is Italiaans geïnspireerd en er zullen onder andere pizza’s uit een steenoven geserveerd worden. Als alles volgens planning verloopt krijgen de ondernemers in april 2015 de sleutel en kan er gestart worden met de inrichting.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).