PwC nieuwe partner van Vrede van Utrecht | De Utrechtse Internet Courant PwC nieuwe partner van Vrede van Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

PwC nieuwe partner van Vrede van Utrecht

PwC nieuwe partner van Vrede van Utrecht

Peter Jongerius, partner bij PwC : ‘Wij willen een bijdrage leveren aan het versterken van de positie van de stad en regio en Utrecht helpen de plek te geven die het verdient. Graag stellen wij dan ook onze kennis beschikbaar om tot een onderscheidend bidbook te komen. De agenda tot en met 2018 met Vrede van Utrecht en Culturele Hoofdstad gaat helpen om het goud waar Utrecht op zit te verzilveren. De Council is in 2011 van start gegaan en is nog steeds groeiende.’ Met de oprichting van de Council Vrede van Utrecht worden invloedrijke bedrijven gekoppeld aan de ambitie om Utrecht als stad en regio van kennis en cultuur (inter)nationaal op de kaart te zetten en daarmee de aantrekkelijkheid van de stad en regio te stimuleren. De leden koppelen financiële ondersteuning aan inhoudelijke betrokkenheid in de komende twee jaar. De samenwerking is gericht op twee concrete trajecten: de viering van Vrede van Utrecht van 11 april tot en met 21 september 2013 en de ontwikkeling van het bidbook voor de kandidatuur van Utrecht Culturele Hoofdstad van Europa in 2018.

PwC is tevens medeoprichter van de Utrecht Development Board (UDB) en ondersteund verschillende Utrechtse activiteiten om haar maatschappeljke betrokkenheid bij de stad en de regio vorm te geven. Zo is de organisatie verbonden aan Singelloop Utrecht, hetBusiness Peloton Utrecht en De Slinger Utrecht en heeft zij het boek ‘De Rooie Droath’ uitgegeven, waarin Herman van Veen zijn herinneringen aan Utrecht beschrijft.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).