DanceYourselfUp laat jongeren dansen | De Utrechtse Internet Courant DanceYourselfUp laat jongeren dansen | De Utrechtse Internet Courant

DanceYourselfUp laat jongeren dansen

DanceYourselfUp laat jongeren dansen

DanceYourselfUp is een talentontwikkelingstraject waarin jongeren op een positieve manier ondersteund worden tijdens hun pubertijd. Dit is een spannende fase voor jongeren, waarbij behoefte is aan structuur en positiviteit.

DanceYourselfUp gaat langs Utrechtse scholen en geeft daar dansworkshops. Vervolgens worden er vijf leerlingen geselecteerd die een intensieve dansopleiding krijgen. Als laatste is er een eindpresentatie in het theater. ‘Hiermee willen wij door een combinatie van dans, bewegen en een ‘les in geluk’ leerlingen en hun omgeving laten ervaren dat leerlingen zelf een positieve invloed kunnen hebben op niet alleen hun eigen omgeving, maar ook op die van anderen’, aldus initiatiefnemer Hulda Möller. Haar initiatief DanceYourselfUp doet mee aan Het Samenspel van de Rabobank.

DUIC tv sprak Möller én Odile Smeets over DanceYourSelfUp en hun geloof in het project. Aan positiviteit géén gebrek, zo blijkt uit hun enthousiaste uitleg.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).