‘Aftrap’ Vrede van Utrecht; onze stad heeft eigen ‘Da Vinci Code’ | De Utrechtse Internet Courant ‘Aftrap’ Vrede van Utrecht; onze stad heeft eigen ‘Da Vinci Code’ | De Utrechtse Internet Courant

‘Aftrap’ Vrede van Utrecht; onze stad heeft eigen ‘Da Vinci Code’

‘Aftrap’ Vrede van Utrecht; onze stad heeft eigen ‘Da Vinci Code’

Daniëlle Hermans heeft gisteravond haar boek ‘in vredesnaam’ gepresenteerd in de ontvangsthal van de Domtoren. Het boek vertelt in heden en verleden over de macht van vrouwen en de stad Utrecht. Aanleiding voor het verhaal: De Vrede van Utrecht die dit jaar in Utrecht gevierd wordt. Het boek doet denken aan de klassieker van Dan Brown; de Da Vinci Code. DUIC TV was erbij.

Biografie Daniëlle Hermans

Daniëlle Hermans (1963) is na haar studie Kunstbeleid en -management aan de Universiteit van Utrecht het communicatievak ingegaan als freelance communicatiemanager. Haar interesse voor de Nederlandse geschiedenis en haar liefde voor thrillers zette haar aan tot schrijven. van haar verschenen eerder de boeken: Het Tulpenvirs, De Watermeesters en De Man van Manhattan.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).