Harlem Shake: organisatie verwacht vanavond 4000 mensen op De Neude (update) | De Utrechtse Internet Courant Harlem Shake: organisatie verwacht vanavond 4000 mensen op De Neude (update) | De Utrechtse Internet Courant

Harlem Shake: organisatie verwacht vanavond 4000 mensen op De Neude (update)

Harlem Shake: organisatie verwacht vanavond 4000 mensen op De Neude (update)

Vanavond moet het dus gaan gebeuren. De Neude vol voor een Utrechtse uitvoering van The Harlem Shake, in de hoop dat daar een record zal worden gevestigd. Het lijkt er op dat het gaat lukken. “Ga jij vanavond ook naar de Neude?”, is de meest gehoorde vraag in de stad. Gisteren waren er 235 aanmeldingen binnen, maar de organisatie gaat inmiddels uit van een opkomst van 4000 man. En hoopt dat het een gezellig samenzijn blijft. Er is overleg geweest met de Utrechtse politie die haar zegen aan het evenement heeft gegeven. DUIC TV zal er ook bij zijn.

Luister hier naar een interview met de organisatie op Radio 2.

 

VEEL MENSEN VRAGEN ONS HOE LAAT DEZE HARLEM SHAKE BEGINT. HET ANTWOORD: VANAVOND OM 22.00 UUR! HEB JE LEUKE FOTO’S, STUUR DEZE NAAR REDACTIE@DUIC.NL. VEEL PLEZIER!

1 Reactie

Reageren
  1. Robb

    Pff wedden dat er maar 50 man staan?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).