Rechter beslist: Boten Zandpad en ramen Hardebollenstraat moeten nu echt sluiten | De Utrechtse Internet Courant Rechter beslist: Boten Zandpad en ramen Hardebollenstraat moeten nu echt sluiten | De Utrechtse Internet Courant

Rechter beslist: Boten Zandpad en ramen Hardebollenstraat moeten nu echt sluiten

Rechter beslist: Boten Zandpad en ramen Hardebollenstraat moeten nu echt sluiten
Morgenochtend om 9 uur is het toch echt afgelopen: dan moeten ook de ramen van exploitant Wegra op het Zandpad en de Hardebollenstraat sluiten. Volgens de rechter is er sprake van mensenhandel.

Morgenochtend om 9 uur is het toch echt afgelopen: dan moeten ook de ramen van exploitant Wegra op het Zandpad en de Hardebollenstraat sluiten. Volgens de rechter is er sprake van mensenhandel.

De beslissing van de gemeente om de vergunning van de exploitant niet te verlengen is volgens de rechter terecht, zo bepaalde de rechter in het kort geding dat vandaag diende. Wegra had het kort geding aangespannen om te voorkomen dat het zijn vergunning kwijt zou raken. Zonder succes, zo blijkt.

Volgens de gemeente zijn er aanwijzingen van mensenhandel, is het toezicht slecht en wordt de openbare orde verstoord. Om dezelfde redenen werden de vergunningen van de andere drie exploitanten eerder ook al ingetrokken.

Door de sluiting van de laatste werkplekken komen 200 vrouwen op straat te staan. Bij Wegra zelf staan 28 banen op de tocht. De rechter zei het besluit ‘moeilijk’ te vinden.

En nu?

De vrouwen zullen geholpen worden een coöperatie op te richten door het bedrijf de Ondernemingscoöperatie, in opdracht van de gemeente.

Wolfsen wil het liefst een mengeling van exploitanten en een coöperatie op het Zandpad, zodat de vrouwen weer snel aan het werk kunnen. Op dit moment maakt onder andere een beveiligingsbedrijf kans op een vergunning.

De Vereniging Vrouw en Recht overweegt ook nog juridische stappen tegen de gemeente, vanwege het in gevaar brengen van de vrouwen.

3 Reacties

Reageren
  1. Noortje

    Een kleine greep uit de verdiensten van Wolfsen inzake Ons Utrecht

    > Oplage (135.000) van een stadskrant laten vernietigen, Utrecht op zijn kop

    > Ten onrechte de Gemeente laten opdraaien voor de huur van een
    tijdelijke woning, vragen in de raad, hij liegt zich erdoorheen

    > Ten onrechte 17.000 euro pensioen ontvangen, aangifte tegen hem gedaan,
    maar op duistere wijze niets mee gedaan

    > Zeer onfris declaratie-gedrag, probeerde oa. kaarten voor Broadway NY
    door gemeente te laten betalen.
    Gewoon, ff kijken of ie ermee wegkomt, nieteens excuses.

    > In 2010 openlijk de PVU zwartmaken, terwijl de burgervader
    geen partij hoort te kiezen. Stemmingmakerij dus

    > Het complete ‘Hans en Ton’ Homo-debacle, inclusief de verzoenings-picknick
    kosten worden geschat op 200.000 tot 250.000 euro, buiten de reputaties
    van verschillende mensen, die hij gewoon liet sneuvelen.

    > Stemmingmakerij naar Journalisten toe. Emails rond laten gaan met zijn
    zg. aanbevelingen over bepaalde Journo’s

    > De Familie Nicolich, incl. de schade aan oa. de boerderij waar ze inzaten,
    de woning waar ze naartoe moesten, benadeelde middenstand rondom de woonplekken, bedreigingen, intimidaties, leugens en oplichting.
    Als beloning van Wolfsen: een X-bedrag in contanten, een urgentie, een vacantie, verhuisservice. Schade voor stad Utrecht? min. 500.000 euro, maar eerder niet in geld uit te drukken, door geleden vertrouwensschade door de rest van de stad. Hij heeft hiermee Utrecht voor altijd belachelijk gemaakt

    > Er worden iedere week voor 400 euro(!) bloemen gekocht voor alleen het kantoortje van Alied Wolfsen. Die zakkenvuller gaat dus 1x per week met 300 euro bloemen naar huis. Ach, die kneus zal wel veel goed te maken hebben

    > Tot 3 x toe een motie van wantrouwen. Voor een ieder ander reden tot zelfmoord, alleen bij Aleid Wolfsen is het iets anders. Aleid Wolfsen heeft nl geen zelfwaarde, geen respect. Niet voor zichzelf, niet voor de rest van de stad

    > Het fietsles-media-momentje ivm de veranderde drukte op de Cathrijnesingel.
    Koten: 30.000 euro, opbrengst: het volgende schaamrood op Utrechtse kaken.

    > Het doortastende optreden inzake de asbest-affaire in UTKA. Over de kosten
    zullen we het eens niet hebben, die zijn nl niet te berekenen. De opbrengst wel: Schade, schande, Wolfsen…. Er is zelfs een Aleid-Wolfsen-Trofee in het leven geroepen. Voor falende bestuurders uiteraard

    > De geldverslindende Tour-start (die er nooit zal komen) =/- 1.000.000 euro

    > Het wietpas/geen wietpas/wietclub/geen wietclub hoofdstuk. Ach en wee, Utrecht onderuit

    > Het geweldige alcoholverbod bij FC Utrecht (alles wat leuk gevonden word moet dood)

    > Het expres/per ongeluk vernietigen van bewijsmateriaal uit div. lopende zaken, oa. van HomoHans en HomoTon

    > Het zich heel stilletjes afzijdig houden toen 2 reporters van Powned werden mishandeld bij zijn Al Farouk moskee in UTOV. Ssst, niet doorvertellen!!

    > Het Zandpad dossier, sluiting op grond van vermoedens, verzinsels, slechte onderzoeken en dergelijke, terwijl volkomen duidelijk is dat Aleid Wolfsen vooral zichzelf de geschiedenisboeken in aan het liegen is, over de rug van echte Utrechters, die dat niet verdienen. Zijn Legacy, onze vernielde geloofwaardigheid.

    Nee, Aleid Wolfsen (wtf wie noemt zijn zoon Aleid?) heeft zich echt ingezet voor onze stad. Onvergeefelijk, iemand die gewoon te gast is in onze stad, onze stad zo naar de kloten heeft geholpen. Was er al niet veel vertrouwen in bestuurders, omdat het voor 99% op zichzelf geilende figuren zijn, in Utrecht, Aleid heeft het met de grond gelijk gemaakt. Het treurige is dat hijzelf denkt naar behoren te hebben gewerkt, en is er nog trots op ook. Gehaat woden door 75% van de Utrechters, en nog trots ook.
    Het kan niet snel genoeg 2014 worden, niet dat het dan op slag beter gaat, maar die PvdA intrigant is dan inmiddels opgehoepeld. Of zoals een echte Utrechter beter verwoord: OPROTTEN MET DIE HALVE ZACHTE !!!!

  2. watchdog

    Laat me raden: Noortje is uit de PVV-hoek. Hoewel: dit is de toon van de oude Muurkrant in het kwadraat; kan dus ook van de linkerkant komen…

  3. Noortje

    @ watchdog
    Noortje uit de PVV hoek? Noortje van links? Nee Watch-DOGG, ik ben uit de realistische hoek. Hebbie het gelezen of niet? Vind je dit normaal voor een Burgemeester van de 4e stad van Nederland? Bij welke baas mag je zo’n 17 a 18 grote/redelijk grote blunders glimlachend/arrogant begaan zonder weggetrapt te worden? Kijk wat dat geval ons kost financieel, en kijk wat die man opbrengt. Kost veel, brengt schade/schande/ellende/wantrouwen, noem maar op. En jij kijkt van welke kant deze reactie komt? Ben jij misschien de debiele voorzitter van de Interregionale Aalgleid Wolfsen Fanclub? (de IAWF)

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).