Café Orloff begint tweede zaak aan de Oosterkade: “Orloff aan de kade” | De Utrechtse Internet Courant Café Orloff begint tweede zaak aan de Oosterkade: “Orloff aan de kade” | De Utrechtse Internet Courant

Café Orloff begint tweede zaak aan de Oosterkade: “Orloff aan de kade”

Café Orloff begint tweede zaak aan de Oosterkade: “Orloff aan de kade”

Het gerucht zoemde al een paar maanden door de stad, maar nu is het een feit. Café Orloff aan De Donkere Gaard gaat een tweede zaak beginnen.

Eigenaar Martijn Cools heeft zijn oog laten vallen op de Oosterkade waar het  Central Park geruime tijd leeg staat. Een mooie plek aan het water, een achterland dat de laatste jaren sterk is verjongd en verhipt, een terras dat er mag zijn en een zaak die groot genoeg is om een statement te maken. Met het overvolle Ledig Erf om de hoek zijn er mogelijkheden genoeg voor een succesvolle onderneming. Cools kan laten zien waarom het toch kan op de Oosterkade.

De zaak gaat “Orloff aan de Kade” heten en opent in november zijn deuren.

10 Reacties

Reageren
  1. Ronald

    Mooi zo! jammer natuurlijk dat Orloff het pas na de zomer rond krijgt, maar als ze een goede service bieden, moet het makkelijk vol te krijgen zijn!

  2. Sander

    Als er iets meer aandacht wordt gegeven aan de gasten en aan de kwaliteit van het eten en drinken dan dat er bij Central Park werd gedaan, komt het wel goed.Het is een mooie locatie.

  3. Erik

    Als station Vaartsche Rijn over een paar jaar open is en de Oosterkade ook een onderdoorgang naar het achterland heeft wordt dit echt een hele populaire plek, goede zet van Orloff.

  4. Ron

    100 % goede zet !!!!

  5. Van Pimpelen

    … mijns inziens worden de (on-)mogelijkheden van een stad als Utrecht nog te weinig vercommercialiseerd. NS-station Vaartsche Rijn zal uiteraard een economische booze bewerkstelliggen, zo niet te werk stellen. Omwonenden springen vast gaten in hollandsche luchten dat ‘hun buurt’ eindelijk op de kaart gezet wordt. Bewoningskosten ten spijt hoorde ik halverwege jaren t8tig al dat Utrecht zou yuppificeren. Blijkt bewaarheid te worden. Inkomensafhankelijke bewoning zou kunnen leiden tot taferelen als bekend in Hoograven, Overvecht, eerder in Sterrenwijk, en recentelijk in Leidsche Rijn. Rijnsweerd heeft zo de eigen problemen die tot eenzelfde mechanisme zijn terug te voeren. Dat wil zeggen dat, als men mensen van eenzelfde allooi ophokt in een beperkt aantal vierkante meters, er problemen optreden. Diversiteit is een woord dat volgens mij oneigenlijk gebruikt wordt, evenals multiculturaliteit. In hoeverre verschillen denen van italianen? Wat zeggen noren over engelsen? Waarom spreken italianen slecht engels? En fransen slecht duits, al was dat voorspelbaar?
    Morgen schrijf ik nergens over… hoorde ik daar een geluid?

  6. Stan

    Onbegrijpelijk en totaal irrelevant verhaal Van Pimpelen!

    Maar …. Super, Go Orloff!

  7. Van Pimpelen

    Waarde Stan,
    Al zou mijn bijdrage “onbegrijpelijk” zijn zou u niet in staat zijn de relevantie daarvan te beoordelen. Even tussen ons gezegd en gezwegen: de hoereca heeft de afgelopen 2,5 jaar geen cent aan mij verdiend. Behaalde ondertussen Sociale Hygiëne waar ik bij gebrek aan Open Haard niets mee kan. Ik werkte in minderhedencafe alsook politiek geëngageerde kroeg; eerst in kelder-huur-verband, later min of meer in structureel verband. Ik bezit het eigenaardige vermogen aan je tronie te kunnen zien hoe laat het is, en wa’k van je kan verwachten, in deze weinig.
    Als ik jou zou moeten plaatsen in een hoereca-etabissement zou ik dat in Cartouch doen…

  8. Jaap

    ‘t Enige dat echt goed was in Central Park waren de pizza’s uit de echte houtoven (toen ze daarvoor nog een Italiaan in dienst hadden). Waren ze aanvankelijk uniek in – inmiddels (gelukkig) niet meer. Ik hoop dat Orloff die oven weer gaat gebruiken! Dan kom ik zeker weer terug.

  9. peer

    …zucht, de vijfde horeca ondernemer in zes jaar tijd. Gaat weer niet lukken. Er rust een vloek op dat pand. En een dikke dwangsom heb ik begrepen.

  10. Ochtend Wouter

    Voorstel:
    Gebruik voor beide cafe’s als inlognaam
    “Iloveorloff”

    Groet,
    Wouter

    Copan,Honduras

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).