Utrecht krijg eigen glossy | De Utrechtse Internet Courant Utrecht krijg eigen glossy | De Utrechtse Internet Courant

Utrecht krijg eigen glossy

Utrecht krijg eigen glossy

Utrecht krijgt in navolging van Leiden en Den Haag een eigen stadsglossy. Het tijdschrift dat LEVEN! gaat heten ligt vanaf 11 december in de schappen. Het wordt een regionale glossy waarin de bewoners en bezoekers van de regio zich in zouden moeten herkennen.

“Utrecht heeft nog geen regionale glossy, als ik het nu niet zou doen dan duikt iemand anders daar volgend jaar in”, laat de uitgever van het blad Sander Pardon weten aan Omroep West. “Het blad moet overal gaan liggen en voor iedereen moet er iets instaan. Al lees je maar één artikel dan ben ik al tevreden.” Pardon heeft geen wens om uit te breiden naar nog meer steden: “We moeten het blad op een hoog niveau gaan tillen.”

Het blad heeft bestaansrecht vanwege de commerciële insteek van de glossy. De inhoud zal voor 70 procent gevuld worden door commercieel werk, reclame en verborgen advertorials, de overige  30 procent zal puur redactiewerk zijn.

6 Reacties

Reageren
  1. karin

    Echt wat een misplaatstheid! Zet je in op duurzaam ondernemen ipv je te richten op dodebomenindustrie!
    MVO is het sleutelwoord….

    “als elke Utrechter 1 artikel leest ben ik tevreden”

    GA JE SCHAMEN!

  2. Evelyna

    het klopt niet dat Utecht geen eigen glossy heeft. Al meer dan een jaar bestaat NU magazine ( nieuw utrecht magazine). Elke maand gratis te krijgen

  3. Liek

    Precies twee maanden nadat de glossy STRAAT voor het eerst uitkomt in een oplage van 20.000 stuks. Heeft Utrecht ineens twee glossy’s!

  4. Tim

    Erg verwarrend bericht dit… eerst vermelden “Utrecht…krijgt een eigen stadsglossy” en dan slechts één regel verder “Het wordt een regionale glossy..” wat is het nu?

  5. Joris

    Een stadsglossy voor de regio Utrecht, exemplarisch geleuter van een niet Utrechter.

  6. Bart

    Advertorials zijn vervelend. Dus ik hou erg van bladen met verborgen advertorials.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).