Nachttreinen tussen Utrecht en Amersfoort voor uitgaanspubliek | De Utrechtse Internet Courant Nachttreinen tussen Utrecht en Amersfoort voor uitgaanspubliek | De Utrechtse Internet Courant

Nachttreinen tussen Utrecht en Amersfoort voor uitgaanspubliek

Nachttreinen tussen Utrecht en Amersfoort voor uitgaanspubliek

Uitgaan in Utrecht is voor een deel van Nederland weer wat aantrekkelijker geworden. Vanaf volgende maand zal Utrecht-Amersfoort een nachttrein krijgen. De dienstregeling van de NS wordt elk jaar aangepast en dit jaar heeft dit dus enkele veranderingen voor Utrechters en bezoekers van Utrecht, volgens de NS zijn het kleine wijzigingen.

De nachttrein gaat rijden vanaf 14 december in de nacht van vrijdag op zaterdag en van zaterdag op zondag. “Wij krijgen een aantal verzoeken per jaar om een nachttrein op te zetten”, zegt een woordvoerder van de NS tegen de NOS. “Dan kijken we hoe groot de behoefte is en of het rendabel kan zijn. Bij Utrecht-Amersfoort is dat het geval.”

Ook gaan er meer sprinters rijden tussen Utrecht Centraal en Geldermalsen, deze zullen om het kwartier gaan rijden, nu is dat nog elk half uur.

1 Reactie

Reageren
  1. tjark reininga

    een interessant bericht. ik hoop dat deze trein niet alleen de beide eindpunten aandoet, maar ook de bewoners van Overvecht, Bilthoven en Den Dolder, en omgeving, gelegenheid geeft met de trein te reizen. juist voor hen is de nachttrein een mooie versterking van het openbaar vervoer.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).