Food-y-Market: vanaf morgen boerenmarkt met duurzaam voedsel in Hoog Catharijne | De Utrechtse Internet Courant Food-y-Market: vanaf morgen boerenmarkt met duurzaam voedsel in Hoog Catharijne | De Utrechtse Internet Courant

Food-y-Market: vanaf morgen boerenmarkt met duurzaam voedsel in Hoog Catharijne

Food-y-Market: vanaf morgen boerenmarkt met duurzaam voedsel in Hoog Catharijne

Unieke boeren kerstmarkt in Hoog Catharijne

Hoog Catharijne bestaat veertig jaar en viert dat in december met het concept Tryouts Food. Voor het eerst in de geschiedenis van het Utrechtse winkelcentrum start op 7 december aanstaande een dagelijkse boeren kerstmarkt, genaamd ‘Food-y-Market’.

Food-y-Market vertegenwoordigt een gevarieerd, duurzaam voedselaanbod en aanverwante producten van lokale en regionale boeren, producenten en winkeliers. Dit varieert van verse groente en fruit tot diervriendelijk vlees en vis, van biologisch bier tot ambachtelijk brood, van bijzondere kaas tot authentieke wijn en eerlijke cider.

Het doel van deze ongewone boerenmarkt is om lokaal, eerlijk en duurzaam voedsel bereikbaar te maken voor het grote publiek en daarmee in het kielzog van de vernieuwing van Hoog Catharijne een bijzonder winkelconcept te realiseren.

Het winkelende en passerende publiek kan de Food-y-Market vinden in het Radboudkwartier, langs de hoofdroute tussen het Centraal Station en de Vredenburg. Er kan volop geproefd worden, men kan een versbereide biologische maaltijd nuttigen in het speciale pop-up restaurant, aan een van de speciale workshops (gericht op gezond en duurzaam eten) deelnemen, en de DJ zorgt voor passende muziek.

 

Food-y-Market vindt plaats van zaterdag 7 t/m dinsdag 31 december 2013, uitgezonderd de kerstdagen.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).