SSH doet Utrechtse finalist ‘studentenhuis van het jaar’ hoognodige schoonmaakbeurt cadeau | De Utrechtse Internet Courant SSH doet Utrechtse finalist ‘studentenhuis van het jaar’ hoognodige schoonmaakbeurt cadeau | De Utrechtse Internet Courant

SSH doet Utrechtse finalist ‘studentenhuis van het jaar’ hoognodige schoonmaakbeurt cadeau

SSH doet Utrechtse finalist ‘studentenhuis van het jaar’ hoognodige schoonmaakbeurt cadeau

De SSH is blij met de nominatie van IBB 59 als studentenhuis van het jaar. “Het is een mooi voorbeeld van hoe gezellig het is om op kamers te wonen”, aldus de studentenhuisvester. De stichting heeft het leukste studentenhuis van Utrecht een grote schoonmaak cadeau gedaan.

De afgelopen weken heeft Studenten.net, organisator van de verkiezing, verschillende studentenhuizen aan de hand van een checklist beoordeeld. En jawel, IBB 59 is een studentenhuis zoals het hoort: überranzig, gastvrij en supergezellig. “De SSH verhuurt al heel wat jaren studentenhuizen en is heel wat gewend. Maar zo vies komen we ze niet vaak tegen”, meent de SSH. De jury had in het huis geen muizenkeutels gespot, maar wel veel fruitvliegen. Dat kwam waarschijnlijk doordat fruit en groente in het huis vaak al enkele dagen over datum is.

U kunt hier zien hoe vies en gezellig IBB 59 is en stemmen op het Utrechtse studentenhuis.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).