Politie roept op: niet stilstaan of stoppen voor slachtoffercolonne op A2 en A27 | De Utrechtse Internet Courant Politie roept op: niet stilstaan of stoppen voor slachtoffercolonne op A2 en A27 | De Utrechtse Internet Courant

Politie roept op: niet stilstaan of stoppen voor slachtoffercolonne op A2 en A27

Politie roept op: niet stilstaan of stoppen voor slachtoffercolonne op A2 en A27

Vanmiddag komen er opnieuw lichamen van slachtoffers van de vliegramp aan op Eindhoven Airport. Ook deze slachtoffers worden na de ceremonie, die het zelfde zal zijn als die van gisteren, in colonne onder politiebegeleiding naar Hilversum vervoerd, over de A2 en A27. De politie doet een dringend beroep op automobilisten om vanmiddag niet te stoppen of uit te stappen op de snelweg. Ook langs de snelweg staan wordt om veiligheidsredenen afgeraden. 

Omdat mensen gisteren op de rijbaan stopten en snelwegen overstaken, ontstonden gevaarlijke situaties. Het was bijvoorbeeld erg druk bij de afslag Maartensdijk. Net als gisteren zal de politie de wegen vrijmaken voordat de rouwstoet arriveert. Als de colonne van slachtoffers voorbij is, gaat de weg weer open.

1 Reactie

Reageren
  1. tom

    stil

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).