Vliegramp MH17 in Oekraïne blijkt een vierde slachtoffer uit Utrecht te hebben geëist | De Utrechtse Internet Courant Vliegramp MH17 in Oekraïne blijkt een vierde slachtoffer uit Utrecht te hebben geëist | De Utrechtse Internet Courant

Vliegramp MH17 in Oekraïne blijkt een vierde slachtoffer uit Utrecht te hebben geëist

Vliegramp MH17 in Oekraïne blijkt een vierde slachtoffer uit Utrecht te hebben geëist

Burgemeester Jan van Zanen heeft vandaag laten weten dat de vliegramp in Oost-Oekraïne een vierde slachtoffer uit Utrecht heeft gemaakt. Het gaat om de 59-jarige Lucie van Mens, werkzaam bij The Female Health Company.

Op de website van het Aids Fonds, waar Van Mens heeft gewerkt, is een in memoriam te lezen. In een memo aan de gemeenteraad laat Van Zanen het volgende weten:

 

Aan de leden van de gemeenteraad,

Midden vorige week werd ik op de hoogte gebracht van het feit dat er nog een vierde inwoner van onze stad blijkt te zijn omgekomen bij de vliegramp van MH17 bij de Oost-Oekraïnse stad Donetsk. Het betreft mw. dr. Lucie van Mens (59). Van Mens was met tientallen anderen op weg naar een internationale aidsconferentie in de Australische stad Melbourne. Zij was director of Program Development and Support bij The Female Health Company. Na vrijdag met de familierechercheurs te hebben kunnen spreken, heb ik afgelopen weekend contact gehad met haar familie.

Met vriendelijke groet,

Jan van Zanen

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).