Rubberbootmissie aanstaande vrijdag: ‘Nieuw record lijkt zeker mogelijk’ | De Utrechtse Internet Courant Rubberbootmissie aanstaande vrijdag: ‘Nieuw record lijkt zeker mogelijk’ | De Utrechtse Internet Courant

Rubberbootmissie aanstaande vrijdag: ‘Nieuw record lijkt zeker mogelijk’

Rubberbootmissie aanstaande vrijdag: ‘Nieuw record lijkt zeker mogelijk’

Komende vrijdag is het weer zover: honderden rubberbootjes worden te water gelaten om de grachten van Utrecht te verkennen. “Dit jaar lijkt een nieuw record zeker mogelijk. Met al meer dan 1200 aanmeldingen moet het mogelijk zijn de 400 deelnemers van vorig jaar te overtreffen”, aldus de organisatie. Ze nodigt iedereen uit om bij het evenement aanwezig te zijn, deelname is gratis. Je moet wel zelf je opblaasboot en eten en drinken meenemen. 

De Rubberboot Missie is een tocht door het historische hart van Utrecht. Het idee achter het feestje op het water is de Domstad eens van een totaal andere kant te laten zien. Het parcours loopt van park Lepelenburg naar de Weerdsingel Westzijde, een stuk van ongeveer 3,5 kilometer. Dit jaar is de finish bij poppodium Ekko, waar ook de afterparty is. 

Het startsein wordt om 19:00 gegeven door Johan Vlemmix. Om 18:00 worden de deelnemers verwacht bij park Lepelenburg.

Vorig jaar ging het er zo aan toe tijdens de Rubberboot Missie:

3 Reacties

Reageren
  1. Marcel

    LEUK

  2. Angela

    helemaal top!!!!

  3. Bahco

    Mag ik even weten wie de puinhopen op gaat ruimen? In de Drift drijft nog een lekke rubberboot; over het hele traject drijven lege blikjes en flessen; langs de kant liggen combinaties van dit alles en aan de brugrelingen hangen nog diverse borden. Zou Wolff Cinema blij zijn geweest dat op een van die borden hun toilet werd aangeprezen?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).