Wateroverlast bij redactie RTV Utrecht na gesprongen leiding | De Utrechtse Internet Courant Wateroverlast bij redactie RTV Utrecht na gesprongen leiding | De Utrechtse Internet Courant

Wateroverlast bij redactie RTV Utrecht na gesprongen leiding

Wateroverlast bij redactie RTV Utrecht na gesprongen leiding

De redactie van RTV Utrecht heeft vrijdagochtend wateroverlast gehad nadat er een leiding was gesprongen. Dat meldt de lokale omroep op haar website.

Eerder deze week ontstond er commotie over het nieuwe interieur van RTV Utrecht. Afgelopen periode is de redactieruimte voor 350.000 euro verbouwd, meldde De Telegraaf donderdag. Met het eindresultaat was niet iedereen tevreden. Op GeenStijl uitte anonieme medewerkers de nodige kritiek op de nieuwe inrichting. Volgens het weblog was de verbouwing “volslagen mislukt”.

Experimenteerfase

In een persbericht laat RTV Utrecht weten in “een soort experimenteerfase” te zitten. Tegen De Telegraaf zei RTV Utrecht-directeur Paul van der Lugt het volgende: “We zitten midden in de verbouwing. Ik schaam me daar niet voor. Het is de eerste verbouwing sinds we dit pand tien jaar geleden in gebruik namen. We werken met minder ruimte en besparen kosten door verhuur.”

6 Reacties

Reageren
  1. van lieshout

    Altijd goed om te weten waar ons belastinggeld naar toe gaat.

  2. Geenstijl@Utrecht.

    Het word tijd dat Paul van der Klugt plaats maakt voor een echte directeur.
    VVD Utrecht waar blijven jullie met vragen hierover, hier is gemeenschapsgeld aan de orde.

  3. Stephan

    VVD is meeuwenvangen….

  4. Geenstijl@Utrecht.

    Waarom niet stoppen met deze zender, waar niemand naar kijkt, en B keuze presentatoren m/v aan het eten worden gehouden.
    Als de VVD meeuwen aan het vangen is, dan de SP maar.

  5. Jw

    Prima organisatie. Inhoudelijk prettige nieuws website.
    Mooi 60 seconden laatste nieuws video.
    Mooie springplank voor oa journalisten, redactieleden en presentatoren m/v
    Zoals de utrechtse Annechien, nu anchor bij NOS achtuur journaal.

    Jw

  6. van lieshout

    Aha. Wij subsidiëren dus een opleidingsinstituut voor de publieke omroep? Volgens mij het bestaansrecht van RTV Utrecht het feit dat het een calamiteitenzender is. Wat Henk Westbroek, Maarten van Rossum en al die andere duurbetaalde grapjassen daar te zoeken hebben is me een raadsel. Tenzij men hen. ook als calamiteiten beschouwt.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).