Agressie tegen verkeersregelaars in beeld: bijrijder haalt uit en mist | De Utrechtse Internet Courant Agressie tegen verkeersregelaars in beeld: bijrijder haalt uit en mist | De Utrechtse Internet Courant

Agressie tegen verkeersregelaars in beeld: bijrijder haalt uit en mist

Agressie tegen verkeersregelaars in beeld: bijrijder haalt uit en mist
Bij de Jaarbeurs, waar dit weekend voor het eerst ComicCon werd gehouden, is bovenstaand filmpje gemaakt. Een bijrijder probeert een verkeersregelaar een goede tik te verkopen, maar raakt de lucht. Naar verluid is de filmer begonnen met filmen omdat er eerder al bijna een vechtpartij ontstond, dit wisten omstanders te voorkomen. De beelden zijn via dumpert.nl.

Bij de Jaarbeurs, waar dit weekend voor het eerst ComicCon werd gehouden, is bovenstaand filmpje gemaakt. Een bijrijder probeert een verkeersregelaar een goede tik te verkopen, maar raakt de lucht. Naar verluid is de filmer begonnen met filmen omdat er eerder al bijna een vechtpartij ontstond, dit wisten omstanders te voorkomen. De beelden zijn via dumpert.nl.

28 Reacties

Reageren
  1. Hassan

    Opsporen en berechten voor .. iets. Als ze maar voelen dat dit soort gedrag onacceptabel is. Stelletje aso´s.

  2. Sjaak

    Waarom zijn het zo vaak Golfjes en Polo’s met medelanders van een zekere afkomst, die zich zo misdragen?

  3. Roald

    Waarom zijn het zo vaak figuren zoals Sjaak die willen stoken terwijl het er hier omgaat dat die klootzakken in die auto gepakt worden, niet om van welke afkomst zij zijn.

  4. Herman

    Hassan, ik sluit me volledig bij je aan!

  5. Bill

    Absurde reactie van die krullebol…!! Met het kenteken goed op de plaat moet hier toch wel op z’n minst een boete/vervolging voor de bestuurder en de bijrijder inzitten.. Meneer agent, werk aan de winkel..!

  6. Reinier

    Opsporen en in de cel zetten.
    Dit soort mensen willen we niet in Utrecht/Nederland

  7. Koen

    Zo te zien was er ook een agent ter plekke, als je kijkt op 11 sec zie je althans iemand die handboeien en peperspray in zijn/haar broekriem heeft. Heterdaadje?

  8. Floris

    Inderdaad Koen, dat viel mij ook gelijk op.
    Erg treurig dat hij mijn zijn handen in zijn zij staat toe te kijken, direct actie ondernemen tegen dit asociale gedrag!

  9. Sjaak

    @Roald: Steek je kop vooral nog wat verder in het zand.

  10. Herman

    Politiek heel correct om dit voorval los te zien van het merk auto en herkomst bestuurder.
    Alleen heeft deze zienswijze ons de afgelopen tientallen jaren helaas weinig goeds gebracht, daar was “rechts” en is inmiddels “midden” en “links” ook achter.

  11. Frank

    FF kijken hoor…

    – negeren stopteken
    – doorrijden bij zebrapad
    – niet dragen autogordel

    Helaas kun je voor het zijn van een eikel en voor poging tot mishandeling niet beboet worden.

  12. Jiri

    En de PvdA zag dat het goed was.

  13. Pieter

    Poging tot (zware) mishandeling is ook strafbaar.
    Kutgastje.

  14. Frank

    @Pieter: Alleen poging tot zware mishandeling is strafbaar, maar daarvoor zal in dit geval vrijwel zeker een sepot 2 volgen.

  15. Frank

    Oef… bijna vergeten:

    – Rijden over de busbaan.

    🙂

  16. Ruud

    @Koen, dat is de stadswacht als je goed kijkt. Die hebben sowieso niks te vertellen. 😉 Waarom ze überhaupt die handboeien en pepperspray bij zich hebben is een ieder een raadsel.

  17. Martin

    Oprecht jammer dat het me niet verbaast…
    DIT zijn de beelden die er voor zorgen dat een bepaalde bevolkingsgroep zich aangevallen voelt als er wordt gesproken over onaangepast gedrag en er voor zorgt dat steeds meer mensen Wilders minder erg gaan vinden…

  18. Martin

    Waarom leeft DUIC nog in de wintertijd???? 😉

  19. mohamed

    Ik schaam mijzelf voor mijn landgenoten, die blijkbaar boven de wet staan.

  20. Marcel

    Roald: ik ben het eens met je 🙂

  21. Marcel

    Martin: waarom leef jij nog in de oertijd?

  22. Wilma

    Wat ik me afvraag, aan wie ligt dit nou? Aan de verkeersregelaar, die gewoon zijn werk staat tw doen? Of misschien toch aan de petjes -in een -golf cultuur die denken dat de wereld er voorhen alleen is? Een stukje opvoeding wellicht? En inderdaad sluit ik me aan bij vorige schrijvers, een stukje huftercultuur.

  23. @ruud

    @ruud: geen stadswacht. Het lijkt meer op een medewerker service en veiligheid (boa) van de ns.

  24. Utrechter

    Types als Roald zullen ons als eerst uitleveren, een soort van NSB’er avant la lettre.

  25. Utrechter

    Martin is ook van dezelfde club als Roald.

  26. Utrechter

    Roald heeft al heel wat nieuwe leden binnen gehaald. Marcel is ook al van de club.

  27. Hai Utrechter, je bent dom

    Avant la lettre is Frans voor ‘voor de letter’, in figuurlijke zin betekent dat zoiets als ‘voordat de betreffende benaming bestond’. Je zegt dus dat Roald een soort NSB’er is, hoewel dat woord in de tijd waarover je spreekt nog niet bestond.

    Jou woordkeuze zou opgaan als je spreekt over Roald van vóór 1931 (het oprichtingsjaar van de NSB). Roald zou dan een soort NSB’er zijn, terwijl van NSB’ers toen nog helemaal geen sprake was.

    Ik denk dat jij bedoelt ‘après la lettre’ in correct Frans, al is dat helemaal geen passende zegswijze in dit geval. Misschien kun je bij nader inzien beter helemaal niets zeggen.

  28. Sjaak

    @Hai Utrechter, je bent dom: ‘Jou woordkeuze’? Serieus? Misschien doet u er goed aan, voortaan niet meer de betweter uit te hangen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).