Brommerbios organiseert openluchtbioscoop bij Houtzaagmolen De Ster | De Utrechtse Internet Courant Brommerbios organiseert openluchtbioscoop bij Houtzaagmolen De Ster | De Utrechtse Internet Courant

Brommerbios organiseert openluchtbioscoop bij Houtzaagmolen De Ster

Brommerbios organiseert openluchtbioscoop bij Houtzaagmolen De Ster

Na het succes van de eerdere openlucht filmavonden van de Brommerbios, staat er donderdag 28 augustus een volgende editie gepland. Dit keer zijn Lotte Walrave en Maarten Slot, de bedenkers van de Brommerbios, te gast bij Houtzaagmolen De Ster.

Eerder deze maand vertelde Lotte Walrave aan DUIC dat ze voor hun project samenwerken met Breaking Ground, een Europees platform voor jonge filmmakers. “Zij hebben een database die we mogen gebruiken. Elke keer zullen we meerdere, voornamelijk kortere films vertonen. Van alles wat: animaties, documentaires, experimentele films. Maar altijd met een duur van ongeveer tien minuten, zodat als er iets draait dat je minder interessant vindt, je maar even hoeft te wachten tot er weer een nieuwe film te zien is.”

Gevarieerd programma

Er is weer een gevarieerd programma samengesteld. Vanaf 20.30 uur is iedereen welkom en om 21.00 uur start de eerste film. Via Facebook kunnen filmliefhebbers zich aanmelden voor de openluchtbioscoop, die gratis toegankelijk is. Neem wel zelf een kleedje mee om op te zitten.

Mocht het wegens de weersomstandigheden niet mogelijk zijn om buiten films te kijken, dan wordt de filmvertoning naar binnen verplaatst, laat Lotte weten. “We hopen natuurlijk op mooi weer. Maar ik heb net te horen gekregen dat we de films ook kunnen vertonen in de molen zelf. Dus of het gaat regenen of niet, donderdag gaat het sowieso door.”

1 Reactie

Reageren
  1. Van Pimpelen

    … mogelijk zijn scooters met een cilinderinhoud <49,9cc uitgesloten van deelname. Wel, lieve lezeressen/lezers, de tijd -17:20- dat jeugd op knetterende fietsen het cultuurbeeld bepaalden is voorbij (mobilette-meisjes, solex-singels, puch-proberenden, zundapp-zoekenden, kreidler-kerels). Heden ten dagen poogt men vanuit minimalistisch oogpunt het absolute Niets te bereiken, het gaat immers nergens meer over.
    Ik ben voornemens te schrijven over het oneigenlijk gebruik van het vacuüm vanuit mannelijk perspectief…
    Bep, ik hou van je zolang je geen cultuurvreemde bewegingen maakt; verbrandingsmotor zuigt…

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).