Creative Valley Papendorp wint prestigieuze Rietveldprijs 2011 | De Utrechtse Internet Courant Creative Valley Papendorp wint prestigieuze Rietveldprijs 2011 | De Utrechtse Internet Courant

Creative Valley Papendorp wint prestigieuze Rietveldprijs 2011

Creative Valley Papendorp wint prestigieuze Rietveldprijs 2011

Creative Valley, een opvallend vormgegeven kantoorgebouw in industrieterrein Papendorp, heeft de Rietveldprijs 2011 gewonnen. Het gebouw, ontworpen door GENT & MONK architecten, biedt onderdak aan diverse organisaties, die de beschikking hebben over eigen kantoren maar ook over gemeenschappelijke ruimtes.

De jury waardeerde vooral de interactie die het ontwerp stimuleert. “Het is een feest om hier te werken,” aldus de jury. Creative Valley is een initiatief van Laurens van Doorn van NIC Commercieel Vastgoed. NIC realiseerde het gebouw samen met architectenbureau GENT & MONK, inrichtingsexpert Desque en YNNO, het adviesbureau voor nieuwe manieren van werken.

De Rietveldprijs, genoemd naar de Utrechtse architect Gerrit Rietveld, wordt tweejaarlijks uitgereikt aan een architect die een bijzonder gebouw heeft ontworpen in de stad Utrecht, dat bijdraagt aan de gebouwde omgeving van de stad. De prijs wordt op zondag 27 november in het gebouw zelf uitgereikt aan Casper Schuuring van GENT & MONK architecten.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).