De Rubberbootmissie gaat gewoon door | De Utrechtse Internet Courant De Rubberbootmissie gaat gewoon door | De Utrechtse Internet Courant

De Rubberbootmissie gaat gewoon door

De Rubberbootmissie gaat gewoon door

De Rubberbootmissie gaat door. Dat heeft de organisatie zojuist laten weten. Vanochtend waren hier twijfels over na de weersvoorspelling. Onweer en hevige buien zouden eventueel roet in het eten kunnen gooien.

“De weergoden lijken ons goed gezind. Op een enkel buitje na lijkt het redelijk goed weer te worden. De Rubberboot Missie gaat door. We verwachten, ondanks de enkele buien, honderden bootjes in de Utrechtse Grachten,” laat de organisatie weten.

Johan Vlemmix geeft om 19:00 uur het startschot voor de missie en ‘s avonds is er een afterparty in de Ekko. DUIC TV is er bij.

4 Reacties

Reageren
  1. appie

    sail on silverrr!

  2. Bahco

    Mag ik even weten wie de puinhopen op gaat ruimen? In de Drift drijft nog een lekke rubberboot; over het hele traject drijven lege blikjes en flessen; langs de kant liggen combinaties van dit alles en aan de brugrelingen hangen nog diverse borden. Zou Wolff Cinema blij zijn geweest dat op een van die borden hun toilet werd aangeprezen?

  3. Gjalt

    De organisatie heeft deze middag de route nagelopen en opgeruimd. Met Wolff Cinema is vooraf een afspraak gemaakt over het gebruik van de toilet, vandaar het bordje. Dank voor het begrip en de vele enthousiaste reacties.

  4. Bahco

    Gistermiddag zag ik de puinhopen vanuit de kano. Vanochtend liep ik langs de Nieuwe Gracht / Kromme Nieuwe Gracht / Drift / Plompetorengracht omdat kanoverhuurutrecht.nl nog gesloten was.

    En ik zag dat er drastisch opgeruimd is. Mijn complimenten!

    Alleen jammer dat de lekke rubberboot nog steeds dobbert, nu in de Plompetorengracht net voorbij de Driftbrug (bij Wolff City). http://tinyurl.com/mn6e8lc

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).