“Grap” van StukTV loopt uit de hand bij Praxis Europalaan | De Utrechtse Internet Courant “Grap” van StukTV loopt uit de hand bij Praxis Europalaan | De Utrechtse Internet Courant

“Grap” van StukTV loopt uit de hand bij Praxis Europalaan

“Grap” van StukTV loopt uit de hand bij Praxis Europalaan
Humor? Het is een vak apart. Dat blijkt wel weer uit dit filmpje van StukTV, een You Tube-kanaal dat opdrachten van kijkers uitvoert. Deze keer moesten zij een pizza bezorgen bij de praxis aan de Europalaan. Na wat gedoe door de gasten van StukTV in de winkel kwam de zogenaamde pizzabezorger met scooter en al de zaak inrijden. Een leuke grap? Het personeel zag er de humor niet van in en wist wel raad met de grappenmakers.

Humor? Het is een vak apart. Dat blijkt wel weer uit dit filmpje van StukTV, een You Tube-kanaal dat opdrachten van kijkers uitvoert. Deze keer moesten zij een pizza bezorgen bij de praxis aan de Europalaan. Na wat gedoe door de gasten van StukTV in de winkel kwam de zogenaamde pizzabezorger met scooter en al de zaak inrijden. Een leuke grap? Het personeel zag er de humor niet van in en wist wel raad met de grappenmakers.

23 Reacties

Reageren
  1. Rietje

    Sjonge wat een kleuters. Ga wat doen met je leven man.

  2. Floris-Jan Schimmelpenninck

    Alles moet maar kunnen voor een paar YouTube views. Gelukkig traden de medewerkers van deze Praxis heel adequaat op. En dan nog verontwaardigd doen ook… Weg met deze irritante pubers!

  3. Erik

    Wat een zielige kleuters, die lui van StukTV. Omdat je een YouTube kanaal hebt moet maar alles kunnen? Hoop dat de Praxis ze financieel kaal plukt.

  4. S030

    Boys, get a life!

  5. Frank

    Van hun site:

    “Zijn er opdrachten geweest die je niet wilde uitvoeren?
    We moesten met skilatten door een supermarkt, daar had ik eerst echt geen zin in. Want winkelmedewerkers zitten nooit op zulke leuke spontane acties te wachten.”

    En als je dat weet dan vervolgens wel met een scooter een bouwmarkt inrijden.

    En waren het maar pubers. Dan begreep ik het nog. Maar ze zijn 22 en 24 jaar. Sheesj.

  6. Geert W

    Ach je hoort al in welk wijk ze zijn, typisch allochtonen klemtoon spraak van de medewerker.
    Beetje domme actie van deze jongens, en ook een ontzettende domme reactie van het personeel.

  7. Dimitrie

    Heel goed, jammer dat ze nog niet wat harder zijn aangepakt door de Praxis medewerkers, ze hadden het verdient. Benieuwd of deze jongens het leuk vinden als we al die ‘pranks’ uitvoeren in hun woningen.

  8. Dien Meibos

    Wat een agressie met liefde hadden ze meer bereikt ik ga niet meer naar de praxis aan de Europalaan van die engerds die je bij het minste naar de keel vliegen. Mooi naar de Hornbach aijaijippiejee

  9. Sjonnie

    Wat een prankkleuters zeg. gelukkig zijn hun spullen nu STUK.

  10. Madtin

    EEN PLUIM VOOR HET PERSONEEL VAN PRAXIS, zó reageer je op doelloos gedrag van zo’n stel randdebielen…!!

  11. EA

    Wat een mafkezen. Kan de humor hier niet echt van in zien. En dan afgeven op de medewerkers van de Praxis. Als je een beetje nadenkt is het naar binnen rijden met een scooter niet zo’n heel goed doordachte en leuke grap. Wat te denken van alle roofovervallen met scooters e.d.

    Ze mogen nog blij zijn dat ze er zonder kleerscheuren vanaf komen. Hoop dat ze een volgende keer beter nadenken en rekening houden met anderen.

  12. R.A.F

    Het was een grapje
    Nu dan weet ik ook nog wel een leuk grapje , domme pubers met poep in hun hoofd
    httpv://www.youtube.com/watch?v=7mXswM6JNT4

  13. R.A.F

    Deze dus
    https://www.youtube.com/watch?v=7mXswM6JNT4
    De Raggende Manne – Poep in je Hoofd

  14. Nance

    dit is in scene gezet

  15. Tinus

    Wat n zielepoten die gasten van de Praxis. Is toch lachen. Wat zijn er toch weinig mensen met humor. Ook hier bij de reacties…Naar de Praxis ga ik in ieder geval niet meer.

  16. Wijk C bewoner

    Heel goed, een lintje voor de Praxis bewerkers lijkt me op zijn plaats, goed kordaat optreden en gepast geweld.

  17. Helemaal mooi

    @Tinus,
    Humor is relatief, dat wetende is humor over de rug van andere hard werkende mensen altijd een slecht idee. Laat ze iets bedenken waar ze verder niemand mee lastig vallen, wie weet is de Praxis de week ervoor wel beroofd door zon gastje op een scooter weet jij veel. De Praxis heeft het volste recht die jongens aan te pakken, helemaal na herhaald kenbaar te hebben gemaakt dat filmen in de Praxis verboden is, reactie van die troeftoeter “is voor eigen gebruik”. Dat dit niet zo is kunnen we allemaal zelf zien, beetje jammer dus dat deze stoere jongens van Stuk TV nu zoe zielig gaan zitten janken!

  18. Jiri

    Hahaha, die reactie van die kleine agent als die kneus zegt dat ze een Youtube-kanaal zijn. Je ziet hem denken, mijn god, moet ik hiervoor uitrukken? Wat een losers zeg. Het is niet eens grappig! Praxis +1!

  19. beestje

    Wat een stelletje randdebielen. En hondsbrutaal. En @Geert W, jouw commentaar slaat nergens op. Hoezo je kunt wel zien uit welke wijk ze komen. Deze kleuters met hun baarden en petjes kunnen zo aansluiten bij de door jou bekritiseerde bevolkingsgroep. Maar dat hebben ze zelf nog niet door kennelijk. Geert W, ook blond en dom?

  20. stuktvforever

    ik vindt de praxis nu echt een winkel waar ik nooit meer kom.. ik snap best wel dat praxis zo’n grap niet zou kunnen waarderen, maar door dat met geweld aan te geven?! niet normaal dit.. praxis, ik kom nooit meer bij jullie

  21. Jan Doedel

    wat een saai en nep filmpje *gaaap*

  22. beestje

    Ha, ha. Net of ze bij de Praxis wakker liggen van het feit dat u niet meer komt. Dus je moet alles maar goedvinden van een stel mafketels die zogenaamd leuk zijn en dan meteen dreigen. Boeh, als je dit niet leuk vindt komen wij niet meer in de winkel. Ik denk dat ze het soort klanten van dikke-ik kunnen missen als kiespijn.

  23. Hans Oudwijk

    Goed, je loopt door de Praxis met je selfystick en bestelt een pizza. De bestelde (diepvries)Pizza wordt je in straat 16 in de Praxis door een koerier op z’n scooter gebracht. En de grap is?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).