Het zit er op voor Ruden en Tom; na 102 uur tv kijken werden ze ontvangen als helden | De Utrechtse Internet Courant Het zit er op voor Ruden en Tom; na 102 uur tv kijken werden ze ontvangen als helden | De Utrechtse Internet Courant

Het zit er op voor Ruden en Tom; na 102 uur tv kijken werden ze ontvangen als helden

Het zit er op voor Ruden en Tom; na 102 uur tv kijken werden ze ontvangen als helden
Tom de Rijk (19) Na 102 uur was het vanmiddag om vier uur eindelijk zover. Ruden Nijsse (24) en Tom de Rijk (19) mochten hun glazen onderkomen verlaten. Afgelopen week hebben de jongens een poging gedaan om het wereldrecord binge watching te verbreken. Of ze dat gelukt is, weten we nog niet. Het Guinness Book of World Records moet het nog officieel maken.

Tom de Rijk (19)

Na 102 uur was het vanmiddag om vier uur eindelijk zover. Ruden Nijsse (24) en Tom de Rijk (19) mochten hun glazen onderkomen verlaten. Afgelopen week hebben de jongens een poging gedaan om het wereldrecord binge watching te verbreken. Of ze dat gelukt is, weten we nog niet. Het Guinness Book of World Records moet het nog officieel maken.

Om het record binge watching te verbreken moesten Ruden en Tom onafgebroken naar het tv-scherm voor ze blijven kijken. Alles werd geregistreerd door middel van camera’s en ook waren er twee mensen aanwezig om in de kas op ze te letten. Het was zwaar, maar toen ze er vanmiddag dan eindelijk uit mochten werden ze ontvangen als helden.

“De stoel zat geweldig!” vertelt Ruden Nijsse enthousiast. “Ik heb na al dat zitten gewoon nergens last van.” Tom staat er enigszins beduusd bij. Hij heeft halverwege de week een speciale stoel gekregen die hem wakker hield. Het was geen comfortabele stoel: “ik ga niet meer terug dat hok in en vooral niet op die stoel.” vertelt Tom lachend tijdens het praatje bij de kas.

Een vrouw van het Guinness Book of World Records kijkt op dit moment de beelden terug om te bepalen of de jongens daadwerkelijk een wereldrecord hebben neergezet. Het is dus nog even spannend. Ruden en Tom doen het nog even rustig aan: “ik wil vanavond eigenlijk wel naar het gala,” vertelt Ruden lachend. “Maar dat mag niet van mijn vriendin.”

IMG_9692 IMG_9685IMG_9619 IMG_9622

5 Reacties

Reageren
  1. Hendrik

    Ontvangen als helden. Spannend.
    Als dit niet hét voorbeeld is van de complete innerlijke leegte, I don’t now.

    Misschien mag het Neude een halfjaar leeg. Niks. Geen festivals, geen terrasstoelen, geen glazen huizen, geen reclame. Gewoon stenen. Wordt ws. ook een record.

  2. Elsa

    Goed gedaan jongens! Echt heel knap!
    Gelukkig zijn er geen ernstige problemen meer waar jullie ook je schouders onder hadden kunnen zetten.

  3. Joop

    Ik krijg langzamerhand een klein beetje begrip voor jihadisten die onze samenleving willen wegvagen. Angstwekkend om te beseffen dat dit soort kneuzen, met hun ambities onevenredig aan hun talent, ‘als helden’ worden ingehaald.

  4. Joop

    Hoewel, nu ik dit journalistieke hoogstandje nog eens lees: Neemt DUIC ons in de maling? Is dit niet een geslaagde grap met de bedoeling om de toetsenborden in beweging te krijgen?

  5. Frank

    Eh.. Ik begrijp dat een vrouw van het Guinness Book of World Records nu 102 uur beeld gaat zitten bekijken om te zien of deze gedegenereerde couch potatoes nergens stiekum in slaap gevallen zijn? Maar dan, dan…

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).