Heytze en Deckwitz verzorgen speciaal optreden in boekwinkel Savannah Bay

Cultuur 08 Jan 12:26 2013 Redactie
Warning: Illegal string offset 'address' in /home/users/duicnftp/duic.nl/wp-content/themes/duic/inc/helper-functions.php on line 144
Locatie

Aanstaande zaterdag zullen dichters Ellen Deckwitz en Ingmar Heytze voordragen bij de nieuwjaarsborrel van boekwinkel Savannah Bay.

De boekwinkel organiseert samen met het tijdschrift Lover elk jaar de nieuwjaarsborrel als startsein van de uitverkoop. Dichters Ellen Deckwitz en Ingmar Heytze zullen, net als vorig jaar, een speciaal optreden verzorgen met poëzie en muziek.

Lover – feministische journalistiek

Lover is een online tijdschrift met informatie over ongelijkheid tussen vrouwen en mannen. De site geeft argumenten om seksistische en/of rascistische opmerkingen te pareren en laat zien hoe verschillend en uniek vrouwen in Nederland en daarbuiten zijn.

Lover werd in 1974 in de hoogtijdagen van de tweede feministische golf opgericht. Het eerste nummer bestond uit vier gestencilde velletjes en werd als bijlage meegestuurd met de nieuwsbrief van de emancipatie-organisatie aktiegroep Man-Vrouw-Maatschappij.

Praktische informatie

Boekwinkel Savannah Bay gelegen aan de Telingstraat 13.

10 Januari om 18:00 uur

Reageer

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd.

reageren

184.72.145.109 (wordt niet gepubliceerd)