Isabel Marant bij H&M: uren wachten op de stoep | De Utrechtse Internet Courant Isabel Marant bij H&M: uren wachten op de stoep | De Utrechtse Internet Courant

Isabel Marant bij H&M: uren wachten op de stoep

Isabel Marant bij H&M: uren wachten op de stoep

Meer dan honderd, voornamelijk, vrouwen stonden vanochtend voor de ingang van de H&M in Hoog Catharijne. Een speciale kledinglijn van de Franse ontwerpster Isabel Marant ging in de verkoop.  

Floor en Kikki waren de aller eersten die vanochtend aanwezig waren, al vanaf 04:45 stonden de twee dames uit Utrecht op de stoep. Gestaag is de rij achter hen gegroeid. Om negen uur gaan de deuren open maar vanwege veiligheidsredenen mag niet iedereen tegelijk naar binnen. Iedereen in de rij heeft een gekleurd polsbandje gekregen, de kleur staat voor de tijd hoe laat je naar binnen mag. Voorbijgangers die in de ochtenduren op weg zijn naar het werk kijken vreemd op. Na een korte uitleg begrijpen de mensen wat er aan de hand is: “Het is zoiets als een Iphone lancering voor vrouwen”, laat een man weten die verbaasd kijkt.

Eenmaal binnen is een klein hoekje van de winkel ingeruimd voor de designerkleding. Het was even de vraag of ik, als fotograaf, daar wel naar binnen mocht. “We weten niet of we je veiligheid kunnen garanderen”, laat een medewerker van de H&M weten. Nadat ik vertel dat ik wel voor hetere vuren heb gestaan laten ze mij ook binnen. Iedereen mag maar tien minuten winkelen, er mogen niet meer dan 2 stuks per artikel gekocht worden en ook mogen de spullen niet verhandeld worden. Met stapels kleren lopen de klanten naar de paskamers, ook Floor en Kikki zijn geslaagd: “Maar nu nog naar de kinderafdeling, daar willen we ook nog winkelen.”

H&M 01

H&M 02

H&M 04

H&M 05

H&M 06

H&M 07

H&M 08

H&M 09

H&M 10

2 Reacties

Reageren
  1. Ronald

    Doe. eens. even. normaal!

    Deze kleding is gewoon te koop in de webshop.

  2. Jan Scherjon

    De mode van tegenwoordig lijkt veel op eenheidsworst veel van het zelfde ,origineel zijn met je kleding zie maar bij een enkeling .

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).