Nieuwbouwproject ‘De Tuinen van Vleuten’ afgerond | De Utrechtse Internet Courant Nieuwbouwproject ‘De Tuinen van Vleuten’ afgerond | De Utrechtse Internet Courant

Nieuwbouwproject ‘De Tuinen van Vleuten’ afgerond

Nieuwbouwproject ‘De Tuinen van Vleuten’ afgerond

Ruim twee jaar na de start van het nieuwbouwproject de Tuinen van Vleuten, in Vleuterwijde, is het deelgebied volledig afgerond. Als sluitstuk van dit plan biedt projectontwikkelaar Bouwfonds ASR de bewoners een Moeras-eik aan van vijftien meter hoog. 

Jan Geuskens van de GEM Vleuterweide en Tjakko Smit van Bouwfonds ASR vulden tijdens de planting de laatste grond rondom de boom zorgvuldig aan. Beide heren kijken erg positief terug op de ontwikkeling en zijn trots op het eindresultaat. Tjakko Smit: ‘We zijn erg blij dat de woningen ondanks de economische tegenwind goed zijn verkocht. Het is mooi om te zien hoe de bewoners de wijk hebben omarmt. De gezelligheid met alle faciliteiten binnen loopafstand spreekt veel mensen aan.’ De Tuinen van Vleuten herbergt 197 woningen.

Over De Tuinlanden

De Tuinen van Vleuten is onderdeel van De Tuinlanden, de laatste grote deelwijk van Vleuterweide. De Tuinlanden bestaat in totaal uit circa 970 woningen, twee basisscholen, een kinderopvang en een zorgvoorziening. Het deelplan ligt in de zuidoosthoek van Vleuterweide, tussen de Leidsche Rijn en de Landschapsbaan. Net zoals in de overige deelgebieden van Vleuterweide heeft De Tuinlanden een dorps karakter. Kijk voor meer informatie op www.detuinenvanvleuten.nl.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).