Paul de Munnik brengt met tributeband ode aan Neil Diamond in TivoliVredenburg | De Utrechtse Internet Courant Paul de Munnik brengt met tributeband ode aan Neil Diamond in TivoliVredenburg | De Utrechtse Internet Courant

Paul de Munnik brengt met tributeband ode aan Neil Diamond in TivoliVredenburg

Paul de Munnik brengt met tributeband ode aan Neil Diamond in TivoliVredenburg

Liefhebbers van Neil Diamond kunnen binnenkort hun hart ophalen in TivoliVredenburg. Paul de Munnik (inderdaad, van Acda en De Munnik) brengt samen met een band van Nederlandse muzikanten een eerbetoon aan één van de grootste zangers ter wereld.

Neil Diamond, de man die meer dan 130 miljoen albums heeft verkocht. De man van legendarische nummers als Red Red Wine, Girl You’ll be a Woman Soon, September Morn’, I’m a Believer en Sweet Caroline. De man met het mooiste borsthaar van de jaren zeventig. De man die werd gecoverd door groten als Elvis Presley, Frank Sinatra, Julio Iglesias, UB40, Johnny Cash, Cliff Richard. De inmiddels 73-jarige Diamond bracht in 2010 nog een een album uit waarop hij zijn favoriete nummers van onder andere The Beatles, Bill Withers en Leonard Cohen covert. In 2011 gaf hij nog twee concerten in Ahoy Rotterdam.

De Tribute to Neil Diamond band bestaat uit Paul de Munnik (Acda en de Munnik), Angelo de Rijke op gitaar (Guus Meeuwis/Anouk), Jan Peter Bast op toetsen (The Scene), Stephan van der Meijden op drums, Jan Kooper op sax (Doe Maar), Joe Rivera op trompet (Anouk) en Bert Broeren op trombone (Toots Thielemans).

1 Reactie

Reageren
  1. Oxysept

    Ahahaha! “Het mooiste borsthaar van de jaren zeventig!”

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).