Politienieuws: Getuigenoproep mishandelde vrouw | De Utrechtse Internet Courant Politienieuws: Getuigenoproep mishandelde vrouw | De Utrechtse Internet Courant

Politienieuws: Getuigenoproep mishandelde vrouw

Politienieuws: Getuigenoproep mishandelde vrouw

Afgelopen donderdag is op de Van Starkenborghhof een 30-jarige vrouw uit Utrecht ernstig mishandeld. De politie vraagt getuigen van het misdrijf om zich te melden.  

De vrouw liep tussen 17.30 uur en 17.50 uur naar haar auto die geparkeerd stond op de parkeerplaats aan de Van Starkenborghhof. Ze raakte in conflict met een man en een vrouw. Toen de vrouw haar auto wilde instappen, werd zij meerdere malen met een voorwerp hard op haar hoofd en in haar gezicht geslagen.

Omstanders hebben beide partijen uit elkaar gehaald. Vervolgens zijn de man en de vrouw in een auto vertrokken. Het slachtoffer liep letsel op aan haar hoofd en gezicht. De politie zet het onderzoek voort en is op zoek naar getuigen van deze mishandeling en verzoekt hen om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).