Politienieuws: scheidsrechter en voetballer mishandeld | De Utrechtse Internet Courant Politienieuws: scheidsrechter en voetballer mishandeld | De Utrechtse Internet Courant

Politienieuws: scheidsrechter en voetballer mishandeld

Politienieuws: scheidsrechter en voetballer mishandeld

Een scheidsrechter en een voetballer zijn gewond geraakt bij een vechtpartij op een voetbalveld maandagavond. Drie personen zijn aangehouden.

Rond 21.20 uur kreeg de politie de melding dat er gevochten werd bij een sporthal aan de Voorveldselaan. Bij een zaalvoetbalwedstrijd was het uit de hand gelopen en waren rake klappen gevallen.

Toen agenten ter plaatse kwamen zagen ze dat een speler, 26 jaar uit Soest, een gebroken neus had opgelopen.Een grensrechter, 68 jaar uit Bilthoven, had een flinke trap tegen zijn nek gekregen. Beiden moesten naar het ziekenhuis en konden na behandeling weer naar huis.

Aanhoudingen
De politie kon na onderzoek een 18-jarige man uit Soest aanhouden voor het geweld tegen de grensrechter. Later kwam een 26-jarige man uit Utrecht zich melden voor het geweld tegen zijn leeftijdsgenoot. Deze man had ook verwondingen in zijn gezicht en gaf aan ook geslagen te zijn door de 26-jarige man uit Soest. Deze man, met de gebroken neus, is later ook aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Verkeersregelaar aangereden

Op de Croeselaan in Utrecht is maandag een verkeersregelaar aangereden door een personenauto. De politie is nog op zoek naar de bestuurder.

Rond 11:55 uur kregen agenten een melding van een aanrijding op de Croeselaan. Bij aankomst bleek een 58-jarige verkeersregelaar uit Burgerbrug aangereden te zijn door een personenauto. De bestuurder van de auto was niet meer ter plaatse. Aan de hand van een getuigenverklaring kon de politie een signalement opstellen.
De politie heeft uitgekeken naar het voertuig maar deze is niet aangetroffen.

Signalement
Aan de hand van een getuigenverklaring heeft de politie het volgende signalement van de bestuurder opgesteld:
– Man
– Tussen de 30 en 40 jaar oud
– Licht getint

De politie hoort graag van getuigen en/of personen die informatie hebben over de aanrijding.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).