Politienieuws: Telefoonstoring bij de politie en aanrijding met een politieauto | De Utrechtse Internet Courant Politienieuws: Telefoonstoring bij de politie en aanrijding met een politieauto | De Utrechtse Internet Courant

Politienieuws: Telefoonstoring bij de politie en aanrijding met een politieauto

Politienieuws: Telefoonstoring bij de politie en aanrijding met een politieauto

De politie in Utrecht heeft momenteel te maken met een telefoonstoring.

De storing betreft het algemene nummer 0900-8844. De inkomende telefoongesprekken worden doorgeschakeld naar politie Rotterdam, zodat u altijd iemand aan de telefoon krijgt. De oorzaak van de telefoonstoring en hoe lang dit zal duren is nog niet bekend.

 

De politie is gister betrokken geweest bij een verkeersongeval. Agenten reden over de busbaan op de Van Egmondkade naar een melding. Ter hoogte van de kruising Jan van der Doesstraat en de Hubert Duifhuisstraat ontstond een frontale aanrijding met een 26-jarige fietsster uit Utrecht.

De vrouw kwam achter een bestelbus vandaan en stak de weg over. Het slachtoffer was aanspreekbaar en werd met beenletsel naar het ziekenhuis gebracht. Om de onpartijdigheid van het onderzoek te waarborgen is ter plaatse het onderzoek uitgevoerd door verkeersspecialisten van een ander politiedistrict. Zij zullen verder onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).