Politienieuws: Verdachten springen van balkon in Overvecht en poging zware mishandeling | De Utrechtse Internet Courant Politienieuws: Verdachten springen van balkon in Overvecht en poging zware mishandeling | De Utrechtse Internet Courant

Politienieuws: Verdachten springen van balkon in Overvecht en poging zware mishandeling

Politienieuws: Verdachten springen van balkon in Overvecht en poging zware mishandeling
Inval woning; verdachten springen van balkon

Inval woning; verdachten springen van balkon

Tijdens een inval door de politie in een woning aan de Lichtenbergdreef zijn de aanwezige mannen over het balkon gesprongen. Een springer brak hierbij zijn enkel.

Rond 20.00 uur deden agenten een inval vanwege het vermoeden dat er in de woning in hard drugs gehandeld werd en dat het ter plekke ook vervaardigd werd. Nadat de woning was betreden kozen de aanwezige personen het hazenpad en verlieten via het balkon de woning. Hierbij sprongen zij naar beneden.

Eén persoon brak zijn enkel. Een tweede persoon kwam op een hekje terecht en kreeg last van zijn borstkas. Deze twee verdachten moesten zich onder behandeling laten stellen in het ziekenhuis. De overige twee verdachten liepen geen letsel op.

Poging zware mishandeling, drie verdachten aangehouden

Drie personen zijn gisteren door de politie aangehouden voor een poging tot zware mishandeling. Dit gebeurde net na een ongeluk waar meerdere auto’s betrokken bij waren.

De politie kreeg gisteren een melding van gevaarlijk rijgedrag op de kruising tussen de Columbuslaan en Australiëlaan. Vervolgens kreeg de politie een melding dat er op de rotonde ter hoogte van de Rensselaerlaan een aanrijding tussen de zilverkleurige auto met een andere personenauto had plaatsgevonden. De agenten troffen ter plaatse twee voertuigen met veel materiële schade aan.

De drie inzittenden van de zilverkleurige auto (15, 16 en 20 jaar uit Utrecht) zijn aangehouden op verdenking van poging tot zware mishandeling. De inzittenden van het andere voertuig, een 40-jarige vrouw en haar zoontje, kwamen met de schrik vrij.

De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau, waar zij, nadat ze dit geweigerd hadden op de plaatst van het incident, alsnog onderzocht werden door een aanwezige arts. Er werd geen letsel vastgesteld.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).