Preview van Domtorenconcert Kensington | De Utrechtse Internet Courant Preview van Domtorenconcert Kensington | De Utrechtse Internet Courant

Preview van Domtorenconcert Kensington

Preview van Domtorenconcert Kensington
https://www.youtube.com/watch?v=Vy-a1cJzjpE

De Utrechtse band Kensington geeft dinsdag 7 april een exclusief akoestisch concert in de Domtoren. Organisator Axe heeft alvast een preview weggegeven voor wat de bezoekers kunnen verwachten.

‘Axe Blackstage’ is een concertreeks waar bekende Nederlandse artiesten hun muziek onder de noemer ‘Less is More’ terugbrengen naar de essentie. Kensington staat tijdens de eerste editie op 7 april om middernacht in de Domtoren. De rockers spelen tijdens dit exclusieve optreden hun muziek zoals ze nog nooit eerder hebben gedaan.

“Dit is een hele nieuwe en spannende uitdaging voor ons”, zei één van de bandleden eerder al. “Iets dat we niet eerder hebben gedaan. De locatie, de Domtoren in Utrecht, is uiteraard bewust gekozen – een iconische plek in de stad waar onze roots liggen.”

Kijk voor meer informatie hier: http://www.axe.nl/blackstage

2 Reacties

Reageren
  1. Suzan

    @redactie: wilt u alstublieft ophouden met al die onzinnige posts betreffende een bandje met de naam Kensington?

  2. ACTK

    @Suzan Niet vreselijk zinnig inderdaad, maar onzinnig is nou net weer een stap te ver. En dan nog, de meeste levensvreugde komt doorgaans voort uit onzin. (Tenzij je het niet zo hebt op Kensington wellicht…)

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).