Thomas Acda komt vrijdag zijn eerste roman signeren in Broese | De Utrechtse Internet Courant Thomas Acda komt vrijdag zijn eerste roman signeren in Broese | De Utrechtse Internet Courant

Thomas Acda komt vrijdag zijn eerste roman signeren in Broese

Thomas Acda komt vrijdag zijn eerste roman signeren in Broese
Thomas Acda komt deze week naar Utrecht. Niet om muziek te maken, maar voor de presentatie van zijn eerste roman. 

Thomas Acda komt deze week naar Utrecht. Niet om muziek te maken, maar voor de presentatie van zijn eerste roman. 

Vanaf morgen tot en met vrijdag reist Acda in een landrover door het land om zijn debuutroman Onderweg met Roadie te signeren. Op vrijdag 4 september stopt hij bij Broese Boekverkopers voor de deur.

Het boek gaat over een voormalig muzikant die een hond van New York naar Los Angeles brengt en ondertussen zichzelf probeert te hervinden.

Acda komt vanaf 17:00 uur vertellen waarom hij dit boek heeft geschreven, waarna er ruimte is voor het stellen van vragen en het laten signeren van zijn boek. Aanmelden kan via klantenservice@broeseboekverkopers.nl.

3 Reacties

Reageren
  1. utrechtse vogel

    heeft die dikke Amsterdamse zatlap nou ook al een boekje volgepend? Het lijkt me niet dat daar hier veel belangstelling voor zal zijn

  2. Jeronimo

    Slechte zanger schrijft ws. nog slechter boek. Moest zeker in therapie. Mijd deze charlatan.

  3. Bart van der Hiel

    Gefeliciteerd DUIC, utrechtse vogel en Jeronimo en hun minderwaardigheidscomplex hebben alle ruimte gekregen om anoniem alle plezier uit het lezen te zuigen. U ziet het resultaat: we zijn op het niveau van geenstijl en glamorama terecht gekomen qua reacties.

    Laffe laptopnichten, als jullie je mening zo graag verkondigen, er staat nota bene waar en wanneer hij in Utrecht is, vertel het de beste man nou zelf!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).