Uittips: Deze keer exclusief voor de Tourhaters | De Utrechtse Internet Courant Uittips: Deze keer exclusief voor de Tourhaters | De Utrechtse Internet Courant

Uittips: Deze keer exclusief voor de Tourhaters

Uittips: Deze keer exclusief voor de Tourhaters
Vanaf donderdag wordt Utrecht overspoeld door Tour-manie. Daar totaal geen zin in, maar geen tijd/geld/zin om de stad te ontvluchten? Er zijn gelukkig ook andere dingen te doen dit weekend.

Vanaf donderdag wordt Utrecht overspoeld door Tour-manie. Daar totaal geen zin in, maar geen tijd/geld/zin om de stad te ontvluchten? Er zijn gelukkig ook andere dingen te doen dit weekend.

Lasses van duicThe Lasses in Hofman
Als je van Ierse folk, Americana, bluegrass en country houdt, zit je goed op het terras van Hofman Café donderdagavond. Op de wekelijkse HOFMAN LIVE-avond komen deze week de Amsterdamse dames van The Lasses hun tweestemmige liedjes uit de Schotse, Ierse en Amerikaanse traditie spelen. Luister hier alvast in.

Wanneer? Donderdag 2 juli van 21:00 tot 23:00 uur
Waar? Hofman Café
Hoe duur? Gratis


Laatste weekend van De Verleiders – Het Festival
‘De Verleiders’ veroverden in no time het hele land met uitverkochte zalen, prachtige recensies en een volle prijzenkast als resultaat. Dit weekend kun je nog één keer de derde voorstelling zien, met o.a. Pierre Bokma, Victor Löw en Leopold Witte. In ‘Door de bank genomen’ worden ING, ABN AMRO, SNS en andere roversnesten theatraal gefileerd in een subtiele samensmelting van fictie en werkelijkheid. Voor info over bereikbaarheid van de Schouwburg, kijk hier.

Wanneer? Er zijn nog kaarten voor zaterdag 4 en zondag 5 juli, aanvang 20:00 uur
Waar? Stadsschouwburg
Hoe duur? € 34,50 / J € 10

burlesqueInternational Burlesque Circus
Haal je mooiste pakje maar uit de kast, steek een pluim op je hoed en kom genieten bij het International Burlesque Circus. Deze editie staat in het teken van Burlypicks Festival, een wedstrijd waar burlesque-artiesten via regionale competities over de hele wereld strijden voor een kans om op te mogen treden in de finale in Los Angeles. Verwacht een avond vol cabaret, diversiteit, burlesque, magie en spanning.

Wanneer? Zaterdag 4 juli vanaf 21:00 uur
Waar? De Helling
Hoe duur? € 22.50

5464a52a6a4b4We All Love 80’s 90’s 00’s
Ze zeggen het zelf al op hun site: “De zomer is op zijn hoogtepunt en heel Utrecht staat in het teken van de start van de Tour de France 2015. Maar er is nog meer te doen in de Domstad”. Zaterdagavond kun je dansen op alle danceable hits uit de 80’s, 90’s en 00’s bij WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

Wanneer? Zaterdag 4 juli van 23:00 tot 05:00 uur
Waar? Winkel van Sinkel
Hoe duur? € 10

hortus
Wandeling in de Oude Hortus

Ontsnappen aan de drukte van de dag kwam nog nooit zo goed van pas als in dit weekend. Zondag kun je in de Oude Hortus terecht voor rust, natuur, lunch en koffie. Om 14.00, 14.45 en 15.30 uur wandelt een publieksbegeleider met je langs enkele hoogtepunten van deze bijzondere museumtuin. Kijk hier voor meer info, aanmelden is niet nodig.

Wanneer? Zondag 5 juli om 14.00, 14.45 en 15.30 uur
Waar? De Oude Hortus
Hoe duur? Gratis voor bezoekers van de Oude Hortus en het Universiteitsmuseum

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).