Weer een pand gesloten op Amsterdamsestraatweg vanwege illegale gokactiviteiten | De Utrechtse Internet Courant Weer een pand gesloten op Amsterdamsestraatweg vanwege illegale gokactiviteiten | De Utrechtse Internet Courant

Weer een pand gesloten op Amsterdamsestraatweg vanwege illegale gokactiviteiten

Weer een pand gesloten op Amsterdamsestraatweg vanwege illegale gokactiviteiten
Gisteravond heeft een gezamenlijke controleactie plaatsgevonden op de Amsterdamsestraatweg. In totaal zijn negen bedrijven bezocht. Eén pand, op nummer 223, is vanwege illegale gokactiviteiten gesloten.

Gisteravond heeft een gezamenlijke controleactie plaatsgevonden op de Amsterdamsestraatweg. In totaal zijn negen bedrijven bezocht. Eén pand, op nummer 223, is vanwege illegale gokactiviteiten gesloten.

Bij de actie werkten de inspecteurs van de gemeente Utrecht samen met de politie, de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid, het UWV en de Kansspelautoriteit. Doel van de actie is het tegengaan van overlast op de Amsterdamsestraatweg door het aanpakken van misstanden en criminaliteit. Tijdens de controle werden illegale gokactiviteiten geconstateerd en een aantal gevallen van uitkeringsfraude. Het pand aan de Amsterdamsestraatweg 223 is per direct gesloten. Naar een ander pand loopt nog een onderzoek.

Naar aanleiding van een eerdere controle is gisterenavond ook een pand aan de Surinamestraat 5 gesloten. Ook in dit pand zijn illegale gokactiviteiten geconstateerd.

12 Reacties

Reageren
  1. Johan

    Wat dacht je zelf? Er wordt verdiend aan het gokken. Dat mag niet. Dat mag alleen de staat, die wil alle poen hebben. Als jij het doet maak je zielige gokverslaafden 🙂 De staat heeft zelfs ster spots, gratis eten, gratis drank, als je maar komt gokken. Dan hebben ze schijt aan gokverslaafden

  2. Frank

    @Johan: Zeur niet zo joh. Als je niet gokt heb je d’r ook geen last van dat de staat er het monopolie op heeft. Gewoon niet gokken en je kunt je een kriek lachen om zowel de sluiting van illegale gokholen als om de staat die niks aan je verdient. Punt.

  3. Johan

    Zeur niet zo? Als jij wat meer hersenen had, had je hier niet gereageerd. Hadden wij daar ook geen last van.

  4. Frank

    @Johan: Ja. Zeur niet zo. Als jij niet zulke onzin uitgekraamd had, had ik niet hoeven reageren om die wartaal recht te zetten.

    Op grond waarvan meen jij overigens het Pluralis Majestatis te kunnen hanteren?

  5. Frank

    Aldus de kennelijk gokverslaafde Johan die z’n geld liever in een ranzig kot aan de Straatweg kwijtraakt.

  6. NietJohan

    Johan neem je pilletje en doe is rustig aan. Je gedraagt je als een kleuter jankend op de grond dat ie zijn zin niet krijgt… zeker dagelijkse routine voor je.

    Frank heeft groot gelijk in dit geval.

  7. Frank

    @Johan: De redactie weet (of kan uitzoeken) of ik op dit forum onder meerdere namen met meerdere email-adressen post, vanaf hetzelfde IP nummer. Je kunt hen dat vragen en als zij jouw ziekelijke achterdocht belangrijk genoeg vinden (wat ik sterk betwijfel, maar je weet maar nooit) dan zullen ze je vertellen dat ik hier maar onder één naam, met slechts één mailadres post, vanaf maximaal 2 IP adressen.
    Dus vooralsnog doe je er goed aan gewoon je Truxal weer regelmatig in te nemen.

  8. Van Pimpelen

    … BLJERK… ik zou een kind beledigen jullie bijdragen kinderachtig te noemen. Ieder boven/onder het maaiveld een pilletje aanraden maakt de gewondheidsworg gewoon duur, maar goed voor de werkgelegenheid en de cashflow. Leidt m.i. nergens toe.
    Sinds Straatnieuws mijn buurman is vraag ik me af: 35 jaar geleden was ik thuisloos doch knutselde mijn eigen toekomst in elkaar. Leidde tot perfecte woonruimte en, ondanks hersenbezwaren, redelijk welbevinden. Ik voel me niet als voorbeeld; first things first…
    Je zal maar alles van je ouders meegekregen hebben…

  9. Frank

    @Van Pinpelen: Mijn advies heeft geen of hooguit neerwaartse consequenties voor de kosten van de gezondheidszorg. Ik raad Johan slechts aan de pillen die hem al eerder voorgeschreven werden en ongebruikt in de kast staan daadwerkelijk in te nemen. Terugbrengen naar de apotheek levert geen kostenbesparing op. Consumeren ervan levert wel vermindering van maatschappelijke onrust op.

  10. Y

    Oplossing is dus heel simpel meer casino’s openen, want Utrecht loopt weer heel ver achter.

  11. henk

    Zijn jullie serieus in verhitte discussie op duic… Knap

  12. SteunJohan

    Wat een thema’s allemaal adhv dit bericht.
    Tweedeling in de samenleving, kosten gezondheidszorg, verloedering van oude stadswijken, jeugdpsychiatrie. Ik mis nog de graaiende politici en dan heb ik de verhitte internetdiscussiebingo!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).