Wegen rond Vaartsche Rijn kennen ernstige verkeershinder tot medio oktober | De Utrechtse Internet Courant Wegen rond Vaartsche Rijn kennen ernstige verkeershinder tot medio oktober | De Utrechtse Internet Courant

Wegen rond Vaartsche Rijn kennen ernstige verkeershinder tot medio oktober

Wegen rond Vaartsche Rijn kennen ernstige verkeershinder tot medio oktober

ProRail en de gemeente Utrecht werken vanaf vandaag de komende maanden tegelijkertijd aan het wegennet in de omgeving van Vaartsche Rijn. ProRail werkt aan de Vondellaan, Baden Powellweg en de Wester- en Oosterkade en de gemeente werkt in dezelfde periode aan de Dichtersbaan, Albatrosstraat en Briljantlaan. De vertraging kan oplopen tot een half uur.

Om de wegen opnieuw te kunnen inrichten en/of opnieuw te asfalteren zijn afsluitingen nodig, die veel invloed hebben op de bereikbaarheid van de omliggende straten en wijken. Goedopweg.nl, de opvolger van utrechtbereikbaar.nl, berekent dat de een automobilist die normaal gesproken via de Vondellaan rijdt nu een half uur langer onderweg kan zijn. Tot en met 16 mei zal deze straat dan worden omgebouwd en volledig afgesloten zijn voor doorgaand verkeer.

Westerkadetunnel opnieuw lange tijd dicht

Van medio juli tot eind september is de onderdoorgang Westerkade opnieuw dicht voor fietsers en voetgangers. In deze periode wordt de onderdoorgang afgebouwd. Tegelijkertijd worden de fiets- en voetpaden aan de kant van het station in aanbouw vernieuwd.

Wie alle projecten en alle details rustig wilt bekijken, kijk hier.

_MG_8009 _MG_8015

2 Reacties

Reageren
  1. Jan

    En al weer een geweldige coördinatie door onze ambtenaren van de gemeente Utrecht. Ongeveer alle belangrijke verkeersknooppunten tegelijkertijd op de schop. Ik zou gewoon alle wegen in Utrecht afsluiten en opbreken, dan zijn we meteen verlost van de door Groen Links zo verketterde auto’s in Utrecht. Alleen jammer dan van die dure fly-over bij Oog in Al!

  2. Marko

    Ach Jan, die Fly-Over gaat deze zomer ook dicht voor reparatie. Foutje bij de bouw.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).