Lijsttrekkers Utrechtse partijen lijnrecht tegenover elkaar in het Limes030 debat | De Utrechtse Internet Courant Lijsttrekkers Utrechtse partijen lijnrecht tegenover elkaar in het Limes030 debat | De Utrechtse Internet Courant

Lijsttrekkers Utrechtse partijen lijnrecht tegenover elkaar in het Limes030 debat

Lijsttrekkers Utrechtse partijen lijnrecht tegenover elkaar in het Limes030 debat

Op 23 februari a.s. gaan de Utrechtse lijsttrekkers met elkaar in debat. In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart, voeren zij het Limes030 Utrechtse Lijsttrekkersdebat. Het nieuwe seizoen van Limes030 gaat weer beginnen. #GR2014

Wat gaan de partijen van Utrecht doen met de stem van de Utrechtse kiezer? Wordt de binnenstad een grote fietsenstalling en waar komt de bieb? Krijgen Utrechters een eigen stem bij grote beslissingen en wordt er geflirt voor een plek in het college? Een debat over de politieke toekomst van de stad, over coffeeshops, prostitutie, winkeltijden en krakers.

Tijdens deze editie van Limes030, op zondag 23 februari in de Kargadoor aan de Oudegracht 36, gaat presentatrice Eva Brouwer niet alleen met zittend politiek Utrecht in gesprek. Ook drie nieuwe partijen stellen zich aan u voor. Verder is er de column van Jeroen Weghs. De Utrechtse band Pelvic Fins zorgt voor de muziek. Kaarten zijn online te koop via de website, facebook of gewoon bij Your Ticket Provider. Limes030 is ook live te volgen via UStad en de livestream van RTV Utrecht.

Utrecht kiest: Het @Limes030 Lijsttrekkersdebat
23 februari 2014 : 15.00 – 17.00
De Kargadoor, Oudegracht 36, 3511 AP Utrecht
Kaarten: €7,50 (excl. betalingskosten), te koop via http://limes030.nl/tickets

17 Reacties

Reageren
  1. Wim Vreeswijk

    Zo te zien worden er maar liefst 7 van de 10 nieuwe Utrechtse politieke partijen van deze discussie buitengesloten !
    Dus volop discriminatie en demonisering in onze stad! SCHANDALIG !!

  2. Alphons Mantel

    het is volkomen onredelijk om niet alle nieuwe partijen uit te nodigen voor dit debat.
    Dit doet de stimulering van de lokale democratie geen goed.

  3. Kees van der Graaf

    Vreeswijk je bent niet nieuw, je hebt al verschillende gemeenteraadsverkiezingen mee deelgenomen, maar je haalde steeds weer niets. Waarschijnlijk had/heb je de kiezer niets te bieden. Snap je opmerking gewoon niet. Is een beetje dom

  4. democraat

    Kees, jij begrijpt er echt helemaal niets van. Onze Wim heeft maar liefst 4 lokale verkiezingen (1986-1990-1994 en 1998) op rij gewonnen en is feitelijk na 16 jaar raadswerk 19 maart a.s. de nieuwe nestor van de Utrechtse gemeenteraad !

  5. Ongelooflijk

    De heren gaan nu al rollend over de straat? De huid zijn ze al aan het verdelen terwijl de beer nog geschoten moet worden. Het is 1 pot nat die hele stoelendans en veel beloven maar weinig geven doet de kiezer……….Stonden raadsleden nou maar eens waar ze voor in het leven zijn geroepen maar het is overal het zelfde partij retoriek en burgerzaken verkwanselen om partijen tevreden te houden……geef mij portie maar aan fikkie dames en heren en doen jullie maar en plas en alles blijft hoe het was………wim vreeswijk is dat die bekende en beruchte uit de jaren 80′ ? een oldtimer dus!

  6. Kees

    Ach gossie wat een reacties, triest

  7. democraat

    Vreeswijk wees 30 jaar geleden op de vele taboes en rampzalige ontkenningen van de lokale politici van indertijd. Niks berucht dus, maar gewoon een heel groot standbeeld voor die man.

  8. Kees

    En dan dat standbeeld in de Oude Gracht gooien

  9. democraat

    U moet niet de boel lopen vervuilen.

  10. Kees

    Willem Vreeswijk, je hebt al heel wat namen gebruikt op deze site.”‘democraat” “ongeloofelijk”.
    Blijf reageren onder je eigen naam. Jou partij PVU, betekent geloof ik Partij Vrij Utrecht. Vrij voor iedereen????

  11. Ongelooflijk

    Kees, zou jij mij buiten je vete met Vreeswijk willen houden. Dit is toch ongelooflijk, tenslotte begon jij over trieste reacties? Politiek is voor ja knikkers en meelopers en daar hou ik mij eigen verre van!

  12. Redball

    Ja die Vreeswijk had het ettelijke jaren gelden al bij het juiste eind, maar toen werd hij onder het tapijt geveegd door de zgn. sociale elite partijen. Nu winnen die zelfde partijen zieltjes met die punten die toentertijd werden verguisd. Vreeswijk zou een ere titel moeten krijgen van de stad Utrecht.

  13. Cor

    De houten eikelprijs verdient hij wel. Hij heeft tot nu toe niets gepresteerd, alleen maar een bevolkingsgrroep in het harnas jagen. Ben bang dat deze inzending weer van Vreeswijk zelf afkomstig is.

  14. Einstein

    Hoe houten eikelprijs? ……..

    Diezelfde verguisde Vreeswijk heeft overigens wel op 21 december 2010 de raadspenning gekregen voor bewezen diensten uit handen van toenmalig PvdA Burgemeester Brouwer Korff……..

  15. Cor

    Tja, een prijs van een pvda burgemeester stelt toch altijd heel weinig voor, Einstein, Redball,democraat, demagoog, allemaal verzonden door Vreeswijk

  16. ztiertje

    Stem vooral niet op die corrupte Vreeswijk , ondanks dat ik meningen als van de PVV , CP , CD deel !

    Vreeswijk is een enorme slapluller , baantjesjager , en ” PRUTSER” !!!!

    De vent wil alleen makkelijk aan mooie witte boorden baantjes komen , zit te azen op wachtgeld er na etc. etc.

    Zo vind hij zelf dat het wachtgeld voor dat zooitje nutteloze geldverkwisters op en om het stadhuis wel uitgebreid mag worden .

    Jarenlang vulde hij zijn zakken met krotten verkopen aan ALLAHgtonen , hij heeft dus zelf meegeholpen Utrecht te vergiftigen etc.

    Hij maakt later ruzie met iedereen om zich heen .

    Ook schijnt hij nog voor duizenden euro’s schade te hebben aangericht bij een clieent van hem , hij heeft toen hij beweerde te kunnen stucadoren een hele parketvloer bij diens clieent naar de mallemoer geholpen !

    Hij beweerde voor dat hij die klus aan nam W.A. verzekerd te zijn , hij was dit echter NIET !

    Deze gebeurtenis schijn rond de data van 9 /11 al gebeurd te zijn , de aannemer heeft moeten opdraaien voor de schade .

    En is tot op de dag van vandaag nog niet schadeloos gesteld !

  17. ztiertje

    Van alles wat er geschreven werd zijn door die aannemer zelfs bewijzen te overleggen , evenals van het feit dat hij langere wachtgelden wil .

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).