Einde seizoen voor Yoshiaki “Sjakie” Takagi | De Utrechtse Internet Courant Einde seizoen voor Yoshiaki “Sjakie” Takagi | De Utrechtse Internet Courant

Einde seizoen voor Yoshiaki “Sjakie” Takagi

Einde seizoen voor Yoshiaki “Sjakie” Takagi

FC Utrecht-speler Yoshiaki Takagi heeft een gecompliceerde breuk aan zijn linkerpols opgelopen. Daardoor mist hij de rest van het seizoen, vertelt clubarts Simon Goedegebuure. 

Op de training van vrijdagochtend is Yoshiaki ongelukkig gevallen op zijn pols. Daarbij heeft hij zijn pols op verschillende plaatsen gebroken. De breuk moet op operatieve wijze hersteld worden. Daardoor is ‘Sjakie’ de rest van het seizoen niet meer inzetbaar”, zegt Goedegebuure.
Na zijn val is Takagi naar het ziekenhuis gegaan voor het maken van foto’s. Daar werd de gecompliceerde breuk aan de pols geconstateerd.

Trainer Jan Wouters kan zondag tegen Roda JC geen beroep doen op Adam Sarota. De Australiër is deze week geopereerd aan de kruisband in zijn rechterknie en ontbreekt de komende zes tot negen maanden. Ook Dave Bulthuis en aanvoerder Nana Asare ontbreken enkele weken met blessures aan hun enkel. Marcus Nilsson heeft een rugblessure en Anouar Kali is geschorst. Leon de Kogel is een twijfelgeval. De aanvaller heeft last van zijn lies.

Vasthouden aan spelconcept

Daar tegenover staat de terugkeer van Mark van der Maarel na een schorsing. Ook Tommy Oar is weer volledig fit. “De lijst van blessures is dit seizoen nog niet zo lang geweest”, constateert trainer Jan Wouters. “Maar daar hebben we mee te maken. We blijven vasthouden aan ons spelconcept. Dat betekent dat alleen de spelers veranderen en niet onze manier van voetballen. Maar dat we zoveel blessures hebben, helpt natuurlijk niet.”

(bron: FC Utrecht)

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).