SSH ontwikkelt twee Olympische dorpen voor de EYOF | De Utrechtse Internet Courant SSH ontwikkelt twee Olympische dorpen voor de EYOF | De Utrechtse Internet Courant

SSH ontwikkelt twee Olympische dorpen voor de EYOF

SSH ontwikkelt twee Olympische dorpen voor de EYOF

SSH verzorgt de huisvesting van de 2700 jonge sporters en hun begeleiders tijdens het European Youth Olympic Festival (EYOF) dat wordt gehouden van 14-19 juli in Utrecht. Appartementen en kamers die normaal gesproken door SSH worden verhuurd aan internationale studenten worden ingericht voor de sporters en hun begeleiders. In juli verrijzen er in totaal drie Olympische dorpen. 

SSH verzorgt de huisvesting voor de 2700 sporters en hun begeleiders in de eerste twee dorpen. Het eerste Olympische dorp bevindt zich op de campus van University College Utrecht.

Gebouw de 'Bisschoppen'
Gebouw de ‘Bisschoppen’

Het tweede Olympische dorp staat op het terrein van het Utrecht Science Park (De Uithof). De sporters worden gehuisvest in een deel van de complexen Bisschoppen, Cambridgelaan en de Spaceboxen waar de rest van het jaar internationale studenten wonen.

Het NH Hotel vlakbij de Jaarbeurs is het derde Olympische dorp.

Bewoners worden geherhuisvest

De meeste Short Stay studenten die in EYOF appartementen wonen, zijn vóór het EYOF al vertrokken. Een aantal dat langer blijft, wordt deze zomer door SSH geherhuisvest. Tijdens het evenement zijn de SSH-medewerkers samen met een team werkstudenten, de loodgieter, de liftmonteur en de schoonmaak in opperste staat van paraatheid om het verblijf voor de sporters perfect te laten verlopen.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).