Uitgefloten Timothy Derijck overweegt vertrek FC Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Uitgefloten Timothy Derijck overweegt vertrek FC Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Uitgefloten Timothy Derijck overweegt vertrek FC Utrecht

Uitgefloten Timothy Derijck overweegt vertrek FC Utrecht

Timothy Derijck ziet het niet meer zitten bij FC Utrecht. De Belgische huurling van PSV moest zondag tegen zijn oude club ADO Den Haag op de bank beginnen. Toen hij in de tweede helft inviel, trakteerde het Utrecht-publiek hem op een striemend fluitconcert.

“Ik vind het heel jammer dat ik ben uitgefloten. Dat vergeet ik niet meer. Natuurlijk heb ik een paar foutjes gemaakt, maar ik vind dit niet normaal”, zei Derijck tegen Omroep West. “Als het op deze manier verder blijft gaan, heeft het voor mij geen zin om te blijven. Ik heb niks aan bankzitten. Misschien dat er in de winterstop wat kan gebeuren.”

Of Derijck zal terugkeren bij ADO Den Haag weet hij niet. “Dat zijn dingen die misschien voorbij komen, maar zover is het nu nog niet”, zegt de belg en vervolgt: “Den Haag is altijd mooi en goed voor mij geweest, dat zal niet veranderen.” Op de vraag van de Omroep West verslaggever of ze Derijck snel weer zien antwoord hij lachend: “Ja, dat komt goed.”

Bekijk hier de reactie van Derijck:

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).