Conceptstore Alchemie en saladebar KOOF gaan samenwerken: Soep eten terwijl je geniet van kunst | De Utrechtse Internet Courant Conceptstore Alchemie en saladebar KOOF gaan samenwerken: Soep eten terwijl je geniet van kunst | De Utrechtse Internet Courant

Conceptstore Alchemie en saladebar KOOF gaan samenwerken: Soep eten terwijl je geniet van kunst

Conceptstore Alchemie en saladebar KOOF gaan samenwerken: Soep eten terwijl je geniet van kunst

Conceptstore Alchemie en soep- en saladebar KOOF slaan de handen ineen en brengen verschillende disciplines samen in Hoog Catharijne. Hierdoor is het mogelijk om naast kunst te kijken, ambachtelijke of vintage producten te kopen, koffie te drinken en ook een hapje te eten. Zaterdag zal de opening van conceptstore Alchemie & Koof plaatsvinden.

KOOF sloot eerder deze maand haar vestiging aan de Nobelstraat, en krijgt nu een speciale plek in de conceptstore. In de oude vestiging werkte KOOF ook al samen met een winkel. Vintage Revival was verantwoordelijk voor de inrichting. “Zit je stoel wel erg lekker of ben je verliefd geworden op een kopje of kussen. Het mag mee naar huis want (bijna) alles is te koop!”, staat op de website van KOOF.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).